Ali Darbaz Dün saat 07:06 Yazar Paylaş Dün saat 07:06 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Eski Fiesta yok mu? O fiestalar olmasaydı halen bekardım. Başımı yaktı fiestalar : D Dün saat 07:06 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 09:34 Paylaş Dün saat 09:34 Sizde Connect mi vardı bir de yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:35 Yazar Paylaş Dün saat 09:35 Koray Demir yazdı: Sizde Connect mi vardı bir de yoksa yanlış mı hatırlıyorum? 2010 yılında alıp 2013 de ev alırken satmak zorunda kaldım Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 12:16 Paylaş Dün saat 12:16 Evet kadıköy bieksperden aldığın egeayı iade ettiğin 12,30 civarı çayını yudumlayarak teslim almayı beklediğin ve eşyalarını taşımayı çalıştığın i20 yi aldın. Hayırlı olsun. Başımızın belası İ20, (seninle alakası yok) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:07 Yazar Paylaş Dün saat 14:07 Ümit Türk yazdı: Evet kadıköy bieksperden aldığın egeayı iade ettiğin 12,30 civarı çayını yudumlayarak teslim almayı beklediğin ve eşyalarını taşımayı çalıştığın i20 yi aldın. Hayırlı olsun. Başımızın belası İ20, (seninle alakası yok) Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 14:18 Paylaş Dün saat 14:18 Ali Darbaz yazdı: Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın Çünkü 1 e kadar yetiştirmem gereken bir montaj işim vardı. Zamanla yarışıyordum 1de kapatıyorlardı Yoksa gelirdim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:22 Yazar Paylaş Dün saat 14:22 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Çünkü 1 e kadar yetiştirmem gereken bir montaj işim vardı. Zamanla yarışıyordum 1de kapatıyorlardı Yoksa gelirdim. Kolay gelsin. Clio üretimi durmuş bizde mecbur i20 aldık. Bunların takip cihazları takılı sanırım Dün saat 14:23 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 15:05 Paylaş Dün saat 15:05 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Kolay gelsin. Clio üretimi durmuş bizde mecbur i20 aldık. Bunların takip cihazları takılı sanırım takılı olmayan araç teslim edilmez. kanunen yasak. artık c4x basıyorlar egeada durdu. ama i20 lere denk gelmek istemiyorum. montaj için sığamıyorum Dün saat 15:05 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı işler Jump donanıma hayalet ekran multimedya vs gelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı işler Jump donanıma hayalet ekran multimedya vs gelmiş. Clio 5 alacaktık aslında , üretimi bitmiş 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın adamın yağ eksiltip eksiltmediğine bakıp doktora gitmesini, hatta operasyon olması gerektiğini söyleyecektin yüzünden aldığın datalara göre....Bünyesi buna alışık değil henüz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Tamer Topaç yazdı: Hyundai; - Ben artık yokum 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sabahları kızımı okula bunla götüreceğim, akşamları eşimi işten bunla alacağım, hafta sonları gezilere bununla gideceğim. Yaz tatiline çıktığımda Datca Marmaris Antalya bu arabayla gideceğim. Düğüne derneğe , Köydeki evime, Kayınçonun yazlığına, Kayınvalidemin kahvaltı davetine hep bu araba ile gideceğim. Filo arabası şirket arabası demek bence arabaya ayıp olur. Verdiğim emeğin karşılığı olarak şirket alıp kullanmam için araba vermişler. Ruhsatı adıma olmasada zimmeti üzerimde. otoparka girmişse ailenin bir parçasıdır. e bu daha büyük citroen den? daha fazla park problemi değilmi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Doğan Arşiray yazdı: e bu daha büyük citroen den? daha fazla park problemi değilmi? Egea'dan küçük ama Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Serverda en büyük yeri Ali abi kaplıyor bence. Dijital olarak yaani 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Otopilot hakkında… 2 günde alıştım yolculuklarımın tamamını otomatik pilotla yapıyorum. Bunun için Tesla almaya gerek yokmuş. 1000 motor i20 bile tek kamera ile line assist ve sterring assist yapıyor. D100 O-7 Tem gayet başarılı. Sürüş yorgunluğumun %60 azalttı. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Güle güle kullanın. İ20 B sınıfın en geniş iç hacmini sunuyor. Bence başarılı bi model. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Teknik servis çalışanına B sınıfı bir araç vermek pek mantıklı değil, niye bu tercih edilmiş acaba.. Güle güle kullanın Yıllarca otobüsle servislere gidip yıkık dökük mazda panelvanlar gelince kendimi lord sanmıştım 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yakıt fazla yalnız. Multijet ile 3 lerde geziyordun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Yakıt fazla yalnız. Multijet ile 3 lerde geziyordun Ümraniye bölgesinde çalıştığım için bu aralar yakıt fazla olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts