Ümit Türk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) 15 ekimden bu yana 2300 km yol yapmışım birde benim Toyota proace city çok yakıyor. 1.5 130hp. 22 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ümit Türk yazdı: 15 ekimden bu yana 2300 km yol yapmışım birde benim Toyota proace city çok yakıyor. 1.5 130hp. Prociy nerden çıktı görmedim forumda. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: Prociy nerden çıktı görmedim forumda. Şirket aracım o. Şahsıma değil. Bende sahadayım. Yalnız değilsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Arabayı ilk aldığımda vites kolunda bu vardı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ümit Türk yazdı: Şirket aracım o. Şahsıma değil. Bende sahadayım. Yalnız değilsin. hayırlı olsun, kendi işinin başında olmak keyiflidir. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İnstagramdan takipteyim. güle güle kullan. kazasız, cezasız sürüşler dilerim. Seni en iyi anlayanlardanım. Ruhsatı üzerime olan aracı neredeyse hiç kullanmayıp her işimi hallettiğim ayda 5k yol yaptığım araç da benimdir ve konuyu hak eder 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabayı ilk aldığımda vites kolunda bu vardı ai ne diyor bu konuda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce halıyı falana kaldır 50 lt genişler hacim Yorum bağlantısı
Recommended Posts