Ümit Türk Perşembe 18:05 Paylaş Perşembe 18:05 (düzenlendi) 15 ekimden bu yana 2300 km yol yapmışım birde benim Toyota proace city çok yakıyor. 1.5 130hp. Perşembe 18:05 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:23 Yazar Paylaş Perşembe 18:23 Ümit Türk yazdı: 15 ekimden bu yana 2300 km yol yapmışım birde benim Toyota proace city çok yakıyor. 1.5 130hp. Prociy nerden çıktı görmedim forumda. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 20:24 Paylaş Perşembe 20:24 Ali Darbaz yazdı: Prociy nerden çıktı görmedim forumda. Şirket aracım o. Şahsıma değil. Bende sahadayım. Yalnız değilsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 05:18 Yazar Paylaş Cuma 05:18 Arabayı ilk aldığımda vites kolunda bu vardı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 06:02 Yazar Paylaş Cuma 06:02 Ümit Türk yazdı: Şirket aracım o. Şahsıma değil. Bende sahadayım. Yalnız değilsin. hayırlı olsun, kendi işinin başında olmak keyiflidir. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cuma 06:59 Paylaş Cuma 06:59 İnstagramdan takipteyim. güle güle kullan. kazasız, cezasız sürüşler dilerim. Seni en iyi anlayanlardanım. Ruhsatı üzerime olan aracı neredeyse hiç kullanmayıp her işimi hallettiğim ayda 5k yol yaptığım araç da benimdir ve konuyu hak eder 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:52 Paylaş Cuma 09:52 Ali Darbaz yazdı: Arabayı ilk aldığımda vites kolunda bu vardı ai ne diyor bu konuda Yorum bağlantısı
Onur Demir Cumartesi 09:11 Paylaş Cumartesi 09:11 Ali Darbaz yazdı: Arabayı ilk aldığımda vites kolunda bu vardı Egea Crosstaki DCT istanbul trafiğinde zaman zaman ısınıp uyarı veriyordu. Bende çok olmadı ama diğer arkadaşların araçlarında çok oldu. Çok trafikte özellikle yokuşta çok ısınıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 11:28 Yazar Paylaş Cumartesi 11:28 Onur Demir yazdı: Egea Crosstaki DCT istanbul trafiğinde zaman zaman ısınıp uyarı veriyordu. Bende çok olmadı ama diğer arkadaşların araçlarında çok oldu. Çok trafikte özellikle yokuşta çok ısınıyor. Abi bunun bakımı çok ucuzmuş . Yoksa her 15.000 km’de sadece 8000 TL. Egea Cross oldukça pahalı hatırlıyorum. Kayınbiraderim aldı bayon ona 8000 TL fiyat çıkarmışlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Süspansiyon sert, rölantide titriyor, comfort modda olmasına rağmen devir çok düşükken vites yükseltiyor sonra zorlanıyor. Eco moda hiç almadım ve race modu ise fazla uçuk. Düz yolda gereksiz yere 1600 devirde gittiği yolu performans modunda 2800 devirle gidiyor. Süspansiyon bu kadar sert olması konfor konusunda c3 den geri bırakıyor. C3 bunun iki katı konfora sahip. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Lastik havaları 50 psi çıkarsa şaşırmam , kontrolde fayda var. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araç kapalıydı ama tabi marşı kapatıp 1 dakika sonra ölçtüm. Akşam bir daha ölçerim. Noldu bu ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Lastik havaları 50 psi çıkarsa şaşırmam , kontrolde fayda var. Lastik havalarını aldığım gün değiştirdim üzerinde 45 psı lastik basıncı vardı yazmıştım aslında Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Süspansiyon bu kadar sert olması konfor konusunda c3 den geri bırakıyor. C3 bunun iki katı konfora sahip. C3 fazla yumuşak, Kullandığımda oyuncak araba kullandığımı hissetmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts