Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: çeşitli ölçülerde benzin aldım. En son utts tanılmanması bitince fulledim. Dolumlarda hata yok fişler önümde. demek ki 12 yi yakmış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: demek ki 12 yi yakmış Araba deposu bom boş aldım, üstüne önce 1000 liralık, bu bitince 500 liralık benzin aldım. Utts tanımlanınca önce 1300 liralık benzinle fullendi. daha sonra yine 1700 liralık benzin aldım. İlk girdi olduğu için program henuz hesap vermedi. yarın depoyu fullediğimde bana vereceği rakam gerçek tüketimi bana söyler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aegea bunun yarısını yakar 1.4 benzinlisi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Egea yerini c4x lere bıraktı. Nasıl oldu da i20 verdiler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Egea yerini c4x lere bıraktı. Nasıl oldu da i20 verdiler. biz teknisyen gurubu çok az yol yapıyoruz ve yükümüz çok az. Eğer fiyatı düşük verdiyseniz almışızdır. Citroen c4x yıllık kirası ike i20 yıllık kirası arasında hatırı sayılır fark olmalı. İ20 bakımı 15000 kmde 8000 tl gibi komik bir rakam. Belki cştroen yakıt tüketimi değerleri ve bakım masrafları yüksektir. Bizim bu araç seçimlerinde oldukça yetkin kabiliyetli yönetcimiz var. Çok iyi masraf maliyet hesapları yapıyor ve uzun vadeli hesaplamalar yapıyor. Vardır bir bildiği. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) @Ümit Türk yaw arada 10000 tl fark var. O kadar masrafa girmeye gerek yok, 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts