Çağlar Bayur Perşembe 14:58 Paylaş Perşembe 14:58 Zonno ile çay içitiniz mi Ali Darbaz yazdı: Bugün 80 üzeri çıkamadım . Buda 7 de 80 km/h deviri. 2000d/d da 94km/h yapar Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 19:03 Paylaş Perşembe 19:03 Ali Darbaz yazdı: Arabadaki potansiyel ekonomi hakkında konuşacağım. Adas sitemini açıp, hem şerit takip hemde direksiyon asistanı devrede iken saate 90 km hız sabitleyici açar ve eco modu seçerseniz 4 litre yakıt ortalaması ile yorulmadan kafanız rahat süzülürcesine gidersiniz. Bu aynı atlantiği aşan yolcu uçaklarının jetstream akıntılarını kullanarak uçmalarına benziyor. Bunu bir çok kez kısa süreli otoban seyrinde kullandım. Çok huzur verici ve kasılmadan ekonomik sürüyorsunuz. Allah ne verdiyse basıyorum hala 6.7 ortalama. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 07:13 Yazar Paylaş Cuma 07:13 Arabanın Ada sistemi artı kendi iç navigasyonu kullanarak bir yolculuk yapıyorum orta ekranda rotayı gösteriyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 08:34 Yazar Paylaş Cuma 08:34 Tüm ekip arkadaşlarımın merakla cevabını beklediği soruya 15 dk içinde cevap buldum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:54 Paylaş Cuma 18:54 bir önceki arabaları şahin miydi kartal mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:18 Yazar Paylaş Dün saat 07:18 Çağlar Bayur yazdı: bir önceki arabaları şahin miydi kartal mı egea vardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:56 Yazar Paylaş Dün saat 09:56 Şok marketten 100 tl 5 litrelik kışlık cam suyu aldım. 3 arabayada yetti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:52 Yazar Paylaş Dün saat 14:52 Tekerler Lassa Snoway 4 çıktı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce artık lassa düşünsün nasıl mükemmle bir sessiz lastik olduğunu okuruz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: artık lassa düşünsün nasıl mükemmle bir sessiz lastik olduğunu okuruz Lastik soğuk iken Cıyak cıyak ötüyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Yarın yeni lastiklerle tüketim videosu bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Koray Demir yazdı: Yarın yeni lastiklerle tüketim videosu bekliyoruz. Video çekmek için gerekli motivasyon ve ekipman şimdilik yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts