Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 200 ps merso gibi az yakmış mekanın sahini geldi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Arabanın navigasyonu çok başarılı bulunca güncellemek istedim. Güncelleme tam 9 gb olunca vaz geçtim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tamer Topaç yazdı: Az kaldı. Bozulacak... Arabanın update 40 dakika sürdü. Miss gibi oldu. Arayüz felan güzelleşti. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: garantiden çıkmaz değil mi Banane, Hyundai kendi programı. Bozarsa hyundai düşünsün. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Banane, Hyundai kendi programı. Bozarsa hyundai düşünsün. hundayın kendi hava filtresini alıp takarsan bakım yapmış sayılıyor mu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hundayın kendi hava filtresini alıp takarsan bakım yapmış sayılıyor mu Burda kendisi yönlendiriyor abi, https://update.hyundai.com/TR/TR/updateGuide/03 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Burda kendisi yönlendiriyor abi, https://update.hyundai.com/TR/TR/updateGuide/03 https://update.hyundai.com/TR/TR/legal bir ara buarayı da oku, sorumluluk kısımını, bunların dersini aldık avukattan, sevisle uğraşma saçın beyazlar, vesile ile hundayın eski ceo ruhsat tescil oyunu yüzünden kovulmuştu Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: mekanın sahini geldi Taşdelende ne işin var la ? Ali Darbaz yazdı: Arabanın update 40 dakika sürdü. Miss gibi oldu. Arayüz felan güzelleşti. Sal şu arabayı sıfır arabayı da pert edeceksin az kaldı çağlar abi doğru diyor bu arada. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Bana eski nesil softwareli araba verilmiş. Ben yazılımı güncelledim. Ana ekran ve göstergedeki ekranda yeni özelikler açıldı. Ben otokoçları gezip eski window 10 pclerinizi windows 11 yükseltiyorum. Bu aralar windows 10 lar update kesti. Araba işletim sistemi konusunda Hiç üşenmem , hiçde korkmam böyle yazılımsal işlerden. Hele hele üretici yayınlamışsa acımam yapıştırırım. Usb hazırladım yarın 4 arabayı daha güncelliyeceğim. Zaten bazı arkadaşlar grupdan yazmış biz güncelledik demişler. Elimizde 25 tane araba var. Koca it firmasının teknisyenleri boş dururmu hepsi zehir gibi hemen araştırp araştırıp yapmışlar updateleri. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: windows 10 lar update kesti. vesile ile dün update yaptım win10. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vesile ile dün update yaptım win10. Abi az önce denedim. Son güncellemeyi aldıktan sonra Kabak gibi artık update vermiyoruz yazıyor. Windows update artık güncelleme almıyacaktır diyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce der, deneyince yok diyor kendi halinde açık bırak yüklüyor, oyun büyük yien Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: der, deneyince yok diyor kendi halinde açık bırak yüklüyor, oyun büyük yien Evde 4 loptop 2 pc var. Daha yeni iki bilgisayarı win11 yaptım. Diğer 4 cihaz olmadı. Haftasonu scuuter hafta içi kız ile ilgilenmekten vakit bulursam ancak bir yol araştırabilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts