Çağlar Bayur Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Ali Darbaz yazdı: boş stadyumları gezme gibi bir hobisi vardı. irlandada holiganlık yaygındır, kaçış kapılarını not ediyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:27 Yazar Paylaş Dün saat 14:27 Çağlar Bayur yazdı: irlandada holiganlık yaygındır, kaçış kapılarını not ediyor olabilir Arabayı iade ettim Hyundai’e geri geçtim. Bu seferki konutlarımız oldukça VIP insanlardı. Komşu ülke Ege’nin diğer tarafından gelmişlerdi. Ama alnının akıyla çıktık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:00 Yazar Paylaş Dün saat 16:00 Kamera ayağı bulamayınca yeni çözümüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:02 Paylaş Dün saat 16:02 kızların saç bantları var siyah bez. o daha iyi olurdu , bir dönem kullanırdık hep böyle değildik yani Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 17:59 Paylaş Dün saat 17:59 Lastikler güneşi yiyince gevreyip kendini bırakacak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Lastikler güneşi yiyince gevreyip kendini bırakacak Onu düşündüm, lastik tipini ilerde değişcem. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kamera montajı yapıldı ama kablo yolu yapılmadı. Gece oldu ve karanlık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts