Çağlar Bayur 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Ali Darbaz yazdı: boş stadyumları gezme gibi bir hobisi vardı. irlandada holiganlık yaygındır, kaçış kapılarını not ediyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım Yazar Paylaş 24 Kasım Çağlar Bayur yazdı: irlandada holiganlık yaygındır, kaçış kapılarını not ediyor olabilir Arabayı iade ettim Hyundai’e geri geçtim. Bu seferki konutlarımız oldukça VIP insanlardı. Komşu ülke Ege’nin diğer tarafından gelmişlerdi. Ama alnının akıyla çıktık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım Paylaş 24 Kasım kızların saç bantları var siyah bez. o daha iyi olurdu , bir dönem kullanırdık hep böyle değildik yani Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Lastikler güneşi yiyince gevreyip kendini bırakacak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Kasım Yazar Paylaş 24 Kasım Selçuk Bakış yazdı: Lastikler güneşi yiyince gevreyip kendini bırakacak Onu düşündüm, lastik tipini ilerde değişcem. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 16:28 Yazar Paylaş Salı 16:28 Kamera montajı yapıldı ama kablo yolu yapılmadı. Gece oldu ve karanlık. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 06:20 Paylaş Çarşamba 06:20 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile dün update yaptım win10. Microsoft 10. yılda o sürümü bitiriyor (EOL) Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 07:24 Yazar Paylaş Çarşamba 07:24 Kameranın çekti görüntüler yansımalar. Buna bir çare bulmak lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 15:12 Yazar Paylaş Perşembe 15:12 Kediyle arabayı terk etmesi konusunda pazarlık yaptık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 05:47 Yazar Paylaş Cuma 05:47 (düzenlendi) Sabah sabah Robot fabrikası.. sergi alanı Cuma 05:56 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Öğle yemeginden sonra Hipoglisemi atağı başladı. Ben de mehmetçik dinlenme tesisi’ne girip şeker krizimi bastırmak için tavsiyeyi uyup bunu aldım. İşe yararsa tavsiye edeceğim. Reflü sorunu yaşayan karaciğer yağlanmasından müzdarip prediyabet biri olarak yapay zeka tarcınlı laktoksuz sütlü misto önerdi. Sahadaki çağlarım erken bitti ben de vakit öldürüyorum. Bu işin en güzel yanı bu. İş bittikten sonra kafana göre takıl. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce (düzenlendi) AI sayesinde geçen hafta satış cirolarında 2.5 milyar dolar artış olmuş dünyada. tek hafta sonu bilançcosu 12.5 milyar usd olmuş abd de 40 dakika önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts