Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce ssh ta hizmet faturasının gideri azdır karda rekor oradadır. serviste bile parça kazandırmaz işçilik candır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ssh ta hizmet faturasının gideri azdır karda rekor oradadır. serviste bile parça kazandırmaz işçilik candır evet biz müşterimize hizmet tecrube satıyoruz. Bizim tek masrafımız arabamızın yakıtı ve yemek. Bir berber misali diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce ben olsam müdürden reklam bütçesinden de pay isterdim. , otosan dan da istemiştim sonra kovdular kapı dışarı 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ben olsam müdürden reklam bütçesinden de pay isterdim. , otosan dan da istemiştim sonra kovdular kapı dışarı Bir otomobil tasarım ofisinde yemek yiyorum. Yan masada dizayn mühendisleri var. Aralarında yedek teker yuvasını tasarımdan çıkarıp subwooper koyalım, hybrib batarya serelim muhabbeti dönüyordu. Aralarında biride lastik şişirme kitinin lastikleri maf ettiğini müşteri memnuniyeti düşer yedek lastik olmalı diye ısrarla savunuyordu. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: yedek lastik olmalı diye ısrarla savunuyordu. işi biliyor bizde hangi firmaymış bu şase tasarımı olan? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işi biliyor bizde hangi firmaymış bu şase tasarımı olan? Yok söyleyemem o bende kalsın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Bu arabanın altı son derece alçak şu ana kadar üç defa altını vurdum arabanın lastiklerini değiştirirken lastik rampasında bile vurdu ne yapacağız bilmiyorum. Az önce müşteri otoparkından inerken son derece alçak kaldırımdan bile vurdu aklım çıktı . Bir hal çare bulacağız bu arabaya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Bana verilen işleri bir çırpıda yaptıktan sonra öğle yemeği yemedim. Kalan zamanda dinlenme tesisinde arabanın kamerasını bağlayarak yani düzelterek vakit geçirdim . Çıtçıtlıladım, bir resim çektim biraz vakit geçirip eve döneceğim. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: havalandırma fanı mı o ? Evet havalandirma fanı açıkta öyle duru. Yorum bağlantısı
Recommended Posts