Çağlar Bayur Perşembe 08:52 Paylaş Perşembe 08:52 ssh ta hizmet faturasının gideri azdır karda rekor oradadır. serviste bile parça kazandırmaz işçilik candır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:23 Yazar Paylaş Perşembe 09:23 Çağlar Bayur yazdı: ssh ta hizmet faturasının gideri azdır karda rekor oradadır. serviste bile parça kazandırmaz işçilik candır evet biz müşterimize hizmet tecrube satıyoruz. Bizim tek masrafımız arabamızın yakıtı ve yemek. Bir berber misali diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 09:30 Paylaş Perşembe 09:30 ben olsam müdürden reklam bütçesinden de pay isterdim. , otosan dan da istemiştim sonra kovdular kapı dışarı 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:05 Yazar Paylaş Perşembe 10:05 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ben olsam müdürden reklam bütçesinden de pay isterdim. , otosan dan da istemiştim sonra kovdular kapı dışarı Bir otomobil tasarım ofisinde yemek yiyorum. Yan masada dizayn mühendisleri var. Aralarında yedek teker yuvasını tasarımdan çıkarıp subwooper koyalım, hybrib batarya serelim muhabbeti dönüyordu. Aralarında biride lastik şişirme kitinin lastikleri maf ettiğini müşteri memnuniyeti düşer yedek lastik olmalı diye ısrarla savunuyordu. Perşembe 10:06 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 10:19 Paylaş Perşembe 10:19 Ali Darbaz yazdı: yedek lastik olmalı diye ısrarla savunuyordu. işi biliyor bizde hangi firmaymış bu şase tasarımı olan? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:50 Yazar Paylaş Perşembe 10:50 Çağlar Bayur yazdı: işi biliyor bizde hangi firmaymış bu şase tasarımı olan? Yok söyleyemem o bende kalsın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 12:03 Yazar Paylaş Perşembe 12:03 Bu arabanın altı son derece alçak şu ana kadar üç defa altını vurdum arabanın lastiklerini değiştirirken lastik rampasında bile vurdu ne yapacağız bilmiyorum. Az önce müşteri otoparkından inerken son derece alçak kaldırımdan bile vurdu aklım çıktı . Bir hal çare bulacağız bu arabaya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 12:33 Yazar Paylaş Perşembe 12:33 (düzenlendi) Bana verilen işleri bir çırpıda yaptıktan sonra öğle yemeği yemedim. Kalan zamanda dinlenme tesisinde arabanın kamerasını bağlayarak yani düzelterek vakit geçirdim . Çıtçıtlıladım, bir resim çektim biraz vakit geçirip eve döneceğim. Perşembe 12:34 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 17:27 Yazar Paylaş Perşembe 17:27 Çağlar Bayur yazdı: havalandırma fanı mı o ? Evet havalandirma fanı açıkta öyle duru. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 23:40 Yazar Paylaş Perşembe 23:40 (düzenlendi) Yuh ya , bu arabada kullanılan dct şanzımanda gercekten 2 tane kavrama var. Çoklu sürtünme diski değil, baya baya 2 tane bilindik debriyaj balatası var. Dsg gibi iç içe geçmiş debriyaj disklerinden bir blezik seti bekliyordum. Bu benim için çok sert oldu. Şanzımanlar Çinde ve Korede üretiliyor. Bu pr videosu. Buda çalışma videosu . Perşembe 23:43 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 06:49 Yazar Paylaş Cuma 06:49 Sonunda sürdürülebilir kahve ihtiyacı için yaptığım araştırmada , hipoglisemi krizlerini durduran mühteşem sütlü filtre kahfe tarcınlı için dip fiyat Cafe Nero da buldum. Sadece 84 tl. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 10:20 Paylaş Cuma 10:20 bu roller lar nacapten de beter yanılıtıc, gerçek hayatı simüle edemez, suspansiyon avantajı yok mesela 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 11:19 Paylaş Cuma 11:19 Çağlar Bayur yazdı: bu roller lar nacapten de beter yanılıtıc, gerçek hayatı simüle edemez, suspansiyon avantajı yok mesela King duymasın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu roller lar nacapten de beter yanılıtıc, gerçek hayatı simüle edemez, suspansiyon avantajı yok mesela Yine cuma son işimde Otokar Kamyoneti proton ekibinin başındaki ekip lideri ile görüşme şansım oldu. O protonu o hale getirmeleri ve seni almış bir ara rafa kaldırmışlar sonra tekrar gündeme gelmiş bugün de yollarda. Türkiye mevzuata uydurmak için çok uğraşmışlar basit şeylerle çözebilmişler. Devamını anlatmayayım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otokar Kamyoneti 2006da piili minibüsü ile gezmiştim fabrikada Ali Darbaz yazdı: ekibinin başındaki 45derece test rampasına çıkarsın seni , yan manevra ile dönüp aşağı in Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2006da piili minibüsü ile gezmiştim fabrikada 45derece test rampasına çıkarsın seni , yan manevra ile dönüp aşağı in Abi arkadaş emekli olmuş şimdi Freelance zırhlı araçlar için danışmanlık yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi arkadaş emekli olmuş şimdi Freelance zırhlı araçlar için danışmanlık yapıyor ne demişler, koçta çalışma koçla çalış, her firma için uyarlanabilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne demişler, koçta çalışma koçla çalış, her firma için uyarlanabilir Aynen öyle hocam şimdi biz koçta çalışmıyoruz koca çalışıyoruz bu sene değil önümüzdeki sene yansımalarını göreceğim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bir şikayetim var sık sık otobanı kullanıyorum bir yıl içerisinde en az beş tane tır lastik patlamasına şahit oldum. Ayrıca sık sık yolda lastik kalıntısı nedeniyle kaza riski yaşadım. Ülkenin bunu önlem alması lazım neden bu kadar çok tırlar lastik patlatıyor bu tür lastiklerin yüzünden başıma bir iş gelmesin iyidir az önce gene önümde lastik patladı lastiğin parçaları benim yepyeni gıcır gıcır arabama çarptı inşallah bir şeye sebep olmamıştır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: neden bu kadar çok tırlar lastik patlatıyor lastik fiyat artışı ile grafik oluşturmalı ai ye Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bir şikayetim var sık sık otobanı kullanıyorum bir yıl içerisinde en az beş tane tır lastik patlamasına şahit oldum. Ayrıca sık sık yolda lastik kalıntısı nedeniyle kaza riski yaşadım. Ülkenin bunu önlem alması lazım neden bu kadar çok tırlar lastik patlatıyor bu tür lastiklerin yüzünden başıma bir iş gelmesin iyidir az önce gene önümde lastik patladı lastiğin parçaları benim yepyeni gıcır gıcır arabama çarptı inşallah bir şeye sebep olmamıştır Kaplama lastiklerden kaynaklı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts