Ali Darbaz Dün saat 05:54 Yazar Paylaş Dün saat 05:54 (düzenlendi) 2 aylık yakıt tüketim ürünü aşağıdadır. 100 km'nin bana maliyeti 361 TL. Fiat egea ile kıyaslandığında yüz kilometre de 257 lira harcatıyordu. Yeni turbo 1000 motor i20 7 ile şanzımanına rağmen egea 1.3 Multijet araçtan 2 litre fazla yakıyor ve 100 kilometrede 100 TL fazla masraf çıkarıyor. 2 ayda 11.000 TL'lik yakıt masrafı çıkardı. Yakıt masrafları egeaya göre %50 artmış. Dün saat 05:58 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 06:38 Paylaş Dün saat 06:38 Ali Darbaz yazdı: yeni egea 1.4 adas sistemini deniyor. araba bu yolda şeritte duramıyor. Bizim şirkette var aynı araçtan şerit çizgileri arasında pinpon topu gibi gezdiriyor arabayı. Güven değil güvensizlik hissettiriyor. Çok kötü Biner binmez kapatıyorum şerit takibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:02 Paylaş Dün saat 09:02 Ali Darbaz yazdı: Yakıt masrafları egeaya göre %50 artmış. mali işler bunu sevdi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: i20 ile otomatik şerit takibi açınca rayda gidiyormuş gibi gidiyor. Virajlı yollarda testler yapılıyor. Hyundai, Volvo' da dahil birçok markadan açık ara çok daha iyi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: Virajlı yollarda testler yapılıyor. Hyundai, Volvo' da dahil birçok markadan açık ara çok daha iyi. Ben Şile yolunun %99 unu şerit takip asistanıyla gittim düşün Şile yolundan bahsediyorum bu arabayla ilgili şirketçe genel bir şikayetimiz var Rolantide özellikle isinmis motorda Rolantide çok titriyor E.İ.‘de kullanılan bir tane kamera var onunla yedek parça fiyatı 12.000 TL bu kadar başka yorum yapmıyorum. Tüm adaş sistemi bu kamerayla çalışıyor tabi bir de direksiyon sensörü var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İ20 almak isteyen olurda yedek parça kaveara fiyatlarından endişelenen varsa kavrama paketti parça olarak 30 bin tl. Bu kutudaki iki tane kawrama iç içe komplike halde 30 bin . Yorum bağlantısı
Recommended Posts