Ümit Türk 29 Aralık 2025 Paylaş 29 Aralık 2025 Görkem Karakaş yazdı: Nasıl tespit ediliyor ? Her yakıt alışta km bilgisi mi veriliyor ? Takip cihazı ile. Ali Darbaz yazdı: En son yapılan istatistik çalışmasına göre şirkette en az yakıt tüketen Hyundai teknisyeni benim. Avrupa bölgesi çalışanları 10,5 litre altına düşmüyor. Şu an 6.5 litre ile en az yakan ben gözüküyorum. İki ayda 7 bin km yaptım Yakıt ortalamam karışık 6.5 Hayıydıy gaydeş 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2025 Yazar Paylaş 31 Aralık 2025 (düzenlendi) Bu arabada ITm sistemi varmış bir yaşımıza daha girdik. Turbo’yu soğutan su pompası varmış 31 Aralık 2025 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak İş arkadaşlarımda durum aynı imiş. Bu başka bir i20 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak (düzenlendi) Beykoz Spor ormanı gittik fırtına nedeniyle kapalıydı onun yerine biz de Anadolu hisarı'nda yürüyüşü devam ediyoruz. 4 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Hyundai genel müdürlük.. insan kullandığı arabanın ralli paketini kanlı canlı görünce tuhaf oluyor Bir tane lacivert Tosfed i20n vardı. Çiçek gibi. 5 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak ilk mavi N şımarık bir yutbr ın eline düşmese daha iyi olabilirdi piyasadaki yeri. çok yanlış yaptılar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bunu ismini bilion mu? Bilmiyorum ne ki bu raptiye değil mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bilmiyorum ne ki bu raptiye değil mi yok steyr 480 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Her sabah Ataşehir finans merkezi trafiğine giriyorum onun etkisi çoktur Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Pompa verisi ile yb verisi hemen hemen eşit. Güzelmiş... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bilmiyorum ne ki bu raptiye değil mi Çağlar Bayur yazdı: yok steyr 480 Görkem Karakaş yazdı: Kroşe diyen var Zamanında çatal çivi derdik 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak Paylaş 18 Ocak (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Egea ile 3 litre tüketimlerden buralara kadar geldin yukarı yönlü tüketim rekoru kıracaksın yakında hadi hayırlısı. 18 Ocak tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Koray Demir yazdı: Egea ile 3 litre tüketimlerden buralara kadar geldin yukarı yönlü tüketim rekoru kıracaksın yakında hadi hayırlısı. 8000 kmde 6,4 litre ortalama. Arabanın göstergesi gerçek değeri veriyor. Pompa verisi ve kadran verisi aynı. Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Benim güzergahta 1.0 TSİ 7.8 litre tüketiyor İstanbul’u geçmişiz trafikte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts