Mehmet Göktürk 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Koray Demir yazdı: Benim güzergahta 1.0 TSİ 7.8 litre tüketiyor İstanbul’u geçmişiz trafikte. Kısadır. Kaç km Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Kısadır. Kaç km 8 km gidiş 8 de dönüş. Uzun yolda ise 4.5 lt yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Koray Demir yazdı: 8 km gidiş 8 de dönüş. Uzun yolda ise 4.5 lt yakıyor. normaldir. güzel rakamlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak İ20 ile C3 arasında 0.5 litre tüketim farkı var. Efsane Egea 1.3 ile i20 arasında 2 litre fark var. Bagajdan 200 litre eksildik, kaarşılığında otomatik vites ve turbo benzin 2 litre için değmez Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ali Darbaz yazdı: otomatik vites ve turbo benzin 2 litre için değmez Bunu her yerde yazma bence 🤫🤭🫣 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ali Darbaz yazdı: otomatik vites ve turbo benzin 2 litre için değmez ilçede yaşıyorum. trafik hiç yok. 25 yaşındayım herhangi bi bel-bacak sorunum yok. otomatik vitese her bindiğimde bir sonraki arabanın otomatik olması için kendime söz veriyorum. değer 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Yanlış anlaşılma olmasın güzel egea ile Yeni arabamı kıyaslıyorum. Belki manuel benzinli araba da bu kadar yakıyordur. Hatta emsal bulabilecek sembol 1-0 tc.e daha fazla yakıyor. Ama şirket bana benzine verdiği parayı maaşıma yatırsın yıllık 60 bin TL ben manuel egea'ya seve seve geçerim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ocak Paylaş 19 Ocak 7000 km lik ortalama yakıt verisi birşey ifade etmez bence çok uzun süre. 200 km tamgaz gezsem bunun üzerine ortalamam 12 olduğu halde ekranda 6,5 ten 6,6 ya belki çıkar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Bugün yaşadığım macera, dakikalar geçtikce yol beyaza bürünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ali Darbaz yazdı: Bugün yaşadığım macera, dakikalar geçtikce yol beyaza bürünüyor. Yinre açılmıyor. Ne yapıyorsan artık. Bak izleyemiyoruz. etkileşimin düşecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak İstanbulda Tipiye rağmen 120 km süratle giden turbolu 1000 motor ve yerli kış lastiği ile otaban seyri. Kar yağışı başlayınca yol bir anda beyazladı.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Yinre açılmıyor. Ne yapıyorsan artık. Bak izleyemiyoruz. etkileşimin düşecek. Çağlar Bayur yazdı: yutub taktı sana videoların uçuyor Düzelttim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Algıya bak, bir egeacı gözünden İ20 %60 daha çok yakar denir. Ama i20 sahibi gözünden Egea sadece %37 daha az yakıyor. Her iki veri de doğru. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali Darbaz yazdı: Tipiye rağmen 120 km süratle giden gagıldan gelenler için, siz yapmayan böyle hatalar Ali Darbaz yazdı: Algıya bak, bir egeacı gözünden İ20 %60 daha çok yakar denir. Ama i20 sahibi gözünden Egea sadece %37 daha az yakıyor. Her iki veri de doğru. zira matematik şaşmaz. 10x1,6 dan gelinen 16 yı 16x0,63 ile geri alırsın. greenland e de gitsen matematik aynıdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali konu baydı eskiyor. yenilikler bulman gerek. 2 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Ali konu baydı eskiyor. yenilikler bulman gerek. Konu bayacak tabi rutine döndüm Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Ali Darbaz yazdı: Konu bayacak tabi rutine döndüm Rutine döndüysen orda kal ama rutin paylaşımlar yapma bari. Sıkılma geldi artık konuya giresim yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Koray Demir yazdı: Rutine döndüysen orda kal ama rutin paylaşımlar yapma bari. Sıkılma geldi artık konuya giresim yok. Yaza kadar bişey çıkmaz benden. Bursa yalova Armutlu seferleri başlarsa eğlence katabilir. Kış geldi scooterede bilemiyoruz. 2 kilo aldım 1 haftada. Parada yok ki, zam mailini bekliyoz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Savunma sanayiinden devam Abi Suriye bize bırakılması karşılığında Trump Görlandı almamız için bizi görevlendirmiş.. hatta nato tatbikatı ayağına Amfibi hucum birliğini gönderiyoz. https://x.com/i/status/2013622543526306237 Az evvelde Trump çok sevdiğim Erdoğan ile telefon görüşmem olcak demiş... https://x.com/i/status/2013709715147030976 Yorum bağlantısı
Recommended Posts