Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Dinamit patlatılan taş ocağında çimento santralini tamir etmedik demeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aramıza hoşgeldin. Direk aklıma sen geldin zaten. Ama sonra seni işaretlemek istemedim yanlış anlaşılır diye. Arabayı yıkamaya verdim marinada latte mi içiyorum 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yıkamacılar sen bu arabayı nere soktun dediler. Yazık etmişim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 59 dakika önce Yazar Paylaş 59 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Adres versene bişey deneyeceğim. Senin Megane değildir umarım Arabayı temizledikten sonra yıkamacının zemini de temizlemek zorunda kaldılar adamlara çift iş yaptırdım 59 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Senin Megane değildir umarım Arabayı temizledikten sonra yıkamacının zemini de temizlemek zorunda kaldılar adamlara çift iş yaptırdım Duster bu. Hayatı bu tip arazide geçti. 136 bin km oldu yarısı arazidir. Salıncak ve şase yere değiyor öyle bozuk yerlerde geçiyor tüm günü daha tık yok yürüyende. Ailede olacak ölmez bu alet. Tam görev aracı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Duster bu. Hayatı bu tip arazide geçti. 136 bin km oldu yarısı arazidir. Salıncak ve şase yere değiyor öyle bozuk yerlerde geçiyor tüm günü daha tık yok yürüyende. Ailede olacak ölmez bu alet. Tam görev aracı. Benim anlamadığım bir şey var yağmur yağar anlarım ıslak olur balçık olur ama neden hep ıslaklar bu beton taş ocakları özel bir sebebi var mı bildiğin bal çivinin içinden gittim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Benim anlamadığım bir şey var yağmur yağar anlarım ıslak olur balçık olur ama neden hep ıslaklar bu beton taş ocakları özel bir sebebi var mı bildiğin bal çivinin içinden gittim Beton santralleri hiç kurumaz. Çünkü ekipman iş bitimi ya da ara beklemede yıkanır. Taş ocakları hep yollar sulanır, patlamada ıslatılır vs. Ha birde bizim insanımız bu tesislere acaip karşıdır çünkü hepsi keçiyolu kullanıp igloda oturur. Hastane ister okul ister ev ister, taş ocağı açmayın kardeşim der. Beton santrali de istemez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts