Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bizim ciğerler bitti araba ne ki. Denize sıfır Betoncu 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sahada olan arabayı yıkamak çok saçma. Zaten kirleniyor içi temiz olsun yeter ben 4 ay içinde 1 kere yıkattım 1 kere kendim opette yıkadım. Ertesi günü yağmur yağıyor. Ha takıntılıyım diyorsan o başka Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) İki gün önce yapılan toplantıda, şirketimizin en az az yakıt yakan personeli olduğum bir kez daha tescillenmiş oldu. Sunumlarda raporlarda "Ali'nin yakıt tüketimi" bir hedef olarak gösteriliyor. Diğer çalışanlardan talep ediliyor. Arabayı son 3000 kmde eko modunda kullanmaya başladım ve tüketimim epey düştü. Üstelik kış ayında olmamıza rağmen. Üzerinde kış lastiği ve yağmurlu havalarda sürüşe rağmen yakıt ekonomisi giderek düşüyor. Sıklıkla 4.4 litre tüketimi ekranda yakalıyorum. Pompada ise tüketim 5,5 litre etrafında dolanıyor. Ümit Türk yazdı: Sahada olan arabayı yıkamak çok saçma. Zaten kirleniyor içi temiz olsun yeter ben 4 ay içinde 1 kere yıkattım 1 kere kendim opette yıkadım. Ertesi günü yağmur yağıyor. Ha takıntılıyım diyorsan o başka Yok, araba alçak inip binerken sürütnüp üzerim kirleniyor. Eve vardığımda azar yiyorum. Müşteri nezhindede çok ayıp oluyor. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki gün önce yapılan toplantıda, şirketimizin en az az yakıt yakan personeli olduğum bir kez daha tescillenmiş oldu. Sunumlarda raporlarda "Ali'nin yakıt tüketimi" bir hedef olarak gösteriliyor. Diğer çalışanlardan talep ediliyor. Arabayı son 3000 kmde eko modunda kullanmaya başladım ve tüketimim epey düştü. Üstelik kış ayında olmamıza rağmen. Üzerinde kış lastiği ve yağmurlu havalarda sürüşe rağmen yakıt ekonomisi giderek düşüyor. Sıklıkla 4.4 litre tüketimi ekranda yakalıyorum. Pompada ise tüketim 5,5 litre etrafında dolanıyor. Yok, araba alçak inip binerken sürütnüp üzerim kirleniyor. Eve vardığımda azar yiyorum. Müşteri nezhindede çok ayıp oluyor. Hım anlaşıldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts