İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Bizim ciğerler bitti araba ne ki.

Denize sıfır Betoncu

IMG_6753.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Sahada olan arabayı yıkamak çok saçma. Zaten kirleniyor içi temiz olsun yeter ben 4 ay içinde 1 kere yıkattım 1 kere kendim opette yıkadım. Ertesi günü yağmur yağıyor.  Ha takıntılıyım diyorsan o başka 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

İki gün önce yapılan toplantıda, şirketimizin en az az yakıt yakan personeli olduğum bir kez daha tescillenmiş oldu. Sunumlarda raporlarda "Ali'nin yakıt tüketimi" bir hedef olarak gösteriliyor. Diğer çalışanlardan talep ediliyor. Arabayı son 3000 kmde eko modunda kullanmaya başladım ve tüketimim epey düştü. Üstelik kış ayında olmamıza rağmen. Üzerinde kış lastiği ve yağmurlu havalarda sürüşe rağmen yakıt ekonomisi giderek düşüyor. Sıklıkla 4.4 litre tüketimi ekranda yakalıyorum. Pompada ise tüketim 5,5 litre etrafında dolanıyor. 

Gemini_Generated_Image_1riga41riga41rig.png

resim.png

Ümit Türk yazdı:

Sahada olan arabayı yıkamak çok saçma. Zaten kirleniyor içi temiz olsun yeter ben 4 ay içinde 1 kere yıkattım 1 kere kendim opette yıkadım. Ertesi günü yağmur yağıyor.  Ha takıntılıyım diyorsan o başka 

Yok, araba alçak inip binerken sürütnüp üzerim kirleniyor. Eve vardığımda azar yiyorum. Müşteri nezhindede çok ayıp oluyor. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

İki gün önce yapılan toplantıda, şirketimizin en az az yakıt yakan personeli olduğum bir kez daha tescillenmiş oldu. Sunumlarda raporlarda "Ali'nin yakıt tüketimi" bir hedef olarak gösteriliyor. Diğer çalışanlardan talep ediliyor. Arabayı son 3000 kmde eko modunda kullanmaya başladım ve tüketimim epey düştü. Üstelik kış ayında olmamıza rağmen. Üzerinde kış lastiği ve yağmurlu havalarda sürüşe rağmen yakıt ekonomisi giderek düşüyor. Sıklıkla 4.4 litre tüketimi ekranda yakalıyorum. Pompada ise tüketim 5,5 litre etrafında dolanıyor. 

Gemini_Generated_Image_1riga41riga41rig.png

resim.png

Yok, araba alçak inip binerken sürütnüp üzerim kirleniyor. Eve vardığımda azar yiyorum. Müşteri nezhindede çok ayıp oluyor. 

Hım anlaşıldı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Ali'nin yakıt tüketimi" bir hedef olarak gösteriliyor. Diğer çalışanlardan talep ediliyor.

diğer çok yakanın bölgesine sen gir de tüketim görsünler. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

diğer çok yakanın bölgesine sen gir de tüketim görsünler. 

Abi ben her gün finans merkezinin etrafından dolanıp Libadiye caddesindeki şirket binasına ulaşmaya çalışıyorum. 16 km yolu  1 saat 15 dakikada gidiyorum. Benim yolum yol değil mi. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Abi ben her gün finans merkezinin etrafından dolanıp Libadiye caddesindeki şirket binasına ulaşmaya çalışıyorum. 16 km yolu  1 saat 15 dakikada gidiyorum. Benim yolum yol değil mi. 

diğer bölgeye geçecen şimdikine değil. 16 km yi şişlide tek günde gidebildiğimi ben burada hatırlamam .

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Ali arabayi eco modda kullanma :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...