Mehmet Göktürk Dün saat 19:25 Paylaş Dün saat 19:25 Çağlar Bayur yazdı: çok binlerce yıldır öyle Ali Darbaz yazdı: Maalesef iki gündür moral bozucu çok üzücü bir şey öğrendim. Bu haziran ayındaki kurban bayramından sonra, Ramazan ve Kurban bayramlarının tekrar Yaz aylarına gelmesi için tam 18 yıl geçmesi gerekiyormuş. Ne kadar üzücü. Kim öle kim kala. Öğrendiğin hatalı… 33 yılda bir 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 19:29 Paylaş Dün saat 19:29 Hac da bu sene kurban bayramına denk geliyormuş yine. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 19:29 Paylaş Dün saat 19:29 Selim Bilgin yazdı: Hac da bu sene kurban bayramına denk geliyormuş yine. 1400 senede bir o Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 19:47 Paylaş Dün saat 19:47 5 yıl sonrada yılbaşı Ramazan ayına denk gelicek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:24 Paylaş Dün saat 20:24 içinde bulunduğu galaksiden daha yaşlı yıldız bile keşfedilmiş hele hele neler oluyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: içinde bulunduğu galaksiden daha yaşlı yıldız bile keşfedilmiş hele hele neler oluyor E tamam galaksiyi yıldızın üzerine yapmışlar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Bir çalışma arkadaşımız ameliyat olmuş. 5 gün için Çanakkale sefer görev emrim geldi. Pazartesi sabaha karşı yola çıkıyorum. Oralar nasıl. Çanakkale ve Bozcaada çalışma yapacam. 9 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce fırtına yoksa iyi yoksa mahsur kalırısın hangi otelde yer ayrıldı? limandaki yer çok şık tır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fırtına yoksa iyi yoksa mahsur kalırısın hangi otelde yer ayrıldı? limandaki yer çok şık tır Otel mailim gelmedi henüz. Bende grip oldum. İyleşmek için 30 saatim var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Ali Darbaz yazdı: İyleşmek için 30 saatim var. 2aspirin 2 yorgan derlerdi eskiler bir de vicks. Yorum bağlantısı
Recommended Posts