Ali Darbaz Dün saat 12:32 Yazar Paylaş Dün saat 12:32 Metin Akbal yazdı: Off ne kafa ütülemiştir bu yol. Yok ya hiç öyle ses mes duymadım lastiklerden. Açıkçası bence hiç beni rahatsız eden bir gürültü duymadım arabadan uzun Yolda 10 üzerinden 10 veriyorum İstanbul kadar kalabalık kadıköy'ü andıran bir yerdeyim Burası Biga imiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Plajları ve rampaları ile ünlü Çanakkale Çan yolları Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Bugün 7 saat yolculuk sonunda tüketim pompada 4.9 litre çıktı. Yakıt okadar ucuz ki araba 7 litre yaksa bile dişin konuğunu doldurmayan bir maliyet çıkıyor. 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bedava olduğu için ucuz evet haklısın. Müthiş bir duygu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ümit Türk yazdı: Bedava olduğu için ucuz evet haklısın. Müthiş bir duygu. Sen gençsin yeğenim , biz soğuk savaş döneminin çoçuklarıyız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce perşembe şapka atkı eldiven duble olsun cuma seferler durabilir ! Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: perşembe şapka atkı eldiven duble olsun cuma seferler durabilir ! Ben Bozcaada‘daki işimi bitirdim çoktan dönüş yaptım Çanakkale‘deyim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Turistik mekanın cazibesine kapmadan hükümet konağı‘ndaki işimi 15 dakikada halledip hemen geri dönüşe koyuldum . Şimdi Çanakkale hükümet konağıı’na gidiyorum arada bir iş daha yaptım . Yemek için bu AVM’ye geldim ama aradigimi bulamadım çıkıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: i işimi 15 dakikada halledip yanlış... imza bir dost Ali Darbaz yazdı: bu AVM biblo gibi maaşallah 2 satta kaybolurdum burada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Arabayı valiliğe emanet ettim bir çorbacı buldum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Çorummu 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Yozgat Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bugün 7 saat yolculuk sonunda tüketim pompada 4.9 litre çıktı. Yakıt okadar ucuz ki araba 7 litre yaksa bile dişin konuğunu doldurmayan bir maliyet çıkıyor. 4.9 litrenin ortalama hızı ne şimdi? sabit 110-120 ile ortalama tüketim verisi gelecekti hani? Yorum bağlantısı
Recommended Posts