Ali Darbaz Dün saat 12:32 Yazar Paylaş Dün saat 12:32 Metin Akbal yazdı: Off ne kafa ütülemiştir bu yol. Yok ya hiç öyle ses mes duymadım lastiklerden. Açıkçası bence hiç beni rahatsız eden bir gürültü duymadım arabadan uzun Yolda 10 üzerinden 10 veriyorum İstanbul kadar kalabalık kadıköy'ü andıran bir yerdeyim Burası Biga imiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:59 Yazar Paylaş Dün saat 14:59 Plajları ve rampaları ile ünlü Çanakkale Çan yolları Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:22 Yazar Paylaş Dün saat 18:22 (düzenlendi) Bugün 7 saat yolculuk sonunda tüketim pompada 4.9 litre çıktı. Yakıt okadar ucuz ki araba 7 litre yaksa bile dişin konuğunu doldurmayan bir maliyet çıkıyor. Dün saat 18:34 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bedava olduğu için ucuz evet haklısın. Müthiş bir duygu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ümit Türk yazdı: Bedava olduğu için ucuz evet haklısın. Müthiş bir duygu. Sen gençsin yeğenim , biz soğuk savaş döneminin çoçuklarıyız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce perşembe şapka atkı eldiven duble olsun cuma seferler durabilir ! Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: perşembe şapka atkı eldiven duble olsun cuma seferler durabilir ! Ben Bozcaada‘daki işimi bitirdim çoktan dönüş yaptım Çanakkale‘deyim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Turistik mekanın cazibesine kapmadan hükümet konağı‘ndaki işimi 15 dakikada halledip hemen geri dönüşe koyuldum . Şimdi Çanakkale hükümet konağıı’na gidiyorum arada bir iş daha yaptım . Yemek için bu AVM’ye geldim ama aradigimi bulamadım çıkıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: i işimi 15 dakikada halledip yanlış... imza bir dost Ali Darbaz yazdı: bu AVM biblo gibi maaşallah 2 satta kaybolurdum burada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Arabayı valiliğe emanet ettim bir çorbacı buldum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Çorummu 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Yozgat Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bugün 7 saat yolculuk sonunda tüketim pompada 4.9 litre çıktı. Yakıt okadar ucuz ki araba 7 litre yaksa bile dişin konuğunu doldurmayan bir maliyet çıkıyor. 4.9 litrenin ortalama hızı ne şimdi? sabit 110-120 ile ortalama tüketim verisi gelecekti hani? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tarihte truva halkının yerleşim yeri neresi olarak yazılmıştır? Benim memleketim Çorum Osmancık Adatepe Mevki Ali Darbaz yazdı: Arabayı valiliğe emanet ettim bir çorbacı buldum. Sardalya Balık diye salaş güzel bir mekan vardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Benim memleketim Çorum Osmancık Adatepe Mevki Sardalya Balık diye salaş güzel bir mekan vardı. Dün gece malesef benim için kabus gibi idi. arabalı vapurun gürültüsünden gece uyuyamadım. Bugün farklı bir otelde kalıyorum. Burası aynı para ama boğaza 2 km. fakat otoparkı var açık büfe kahvaltısıda var. Oytunpark diye bir yer. Dün gece akşam yemeğimi SArdunyada , sardunya ekmek ve yanında turşu suyu şeklinde yedim. Bu gün öğlen ise Bombacıda çorba ictim. 30 saate 3 saat uyku uyudum. iş bu sebeble bu gün otelden çıkmıyacam. Buranın açık bufesi varmış. Ordan yerim. Çanakkale ortalama fiyatlar böyle resimdeki gibi. Otel açık büfesi ise 750 tl. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Sen gençsin yeğenim , biz soğuk savaş döneminin çoçuklarıyız. La abartma aramızda ciddi yaş farkı yok 😜 Aramızda 3 yaş fark var sadece. 3 seneylee soğuk savaş dönemini yırtmışız. 3 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: La abartma aramızda ciddi yaş farkı yok 😜 Aramızda 3 yaş fark var sadece. 3 seneylee soğuk savaş dönemini yırtmışız. Sen nükleer fındık yedin mi? Yorum bağlantısı
Metin Mankal 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Tövbe tövbe.. Sen seksenleri hatırlarmısın Ali. 94 krizini bilirmisin.. 2001 krizinde aklın iki karış havadaydı. Nükleer fındık yemiş... Komik adamsın vesselam... Yorum bağlantısı
Recommended Posts