Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısıı farkı, beni de makina dairesine koy 24 saat uyurum 4 zamanli dizel makina turbo 2 kademeli turbin safta bagli sanziman aciktaki subap iticilerinin sesi. 😂 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Yorum bağlantısı
Recommended Posts