Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısıı farkı, beni de makina dairesine koy 24 saat uyurum 4 zamanli dizel makina turbo 2 kademeli turbin safta bagli sanziman aciktaki subap iticilerinin sesi. 😂 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ümit Türk yazdı: Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Yöneticiliği moderatorlugu bırakacağım ya 😅 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Allah rahmet eylesin. 1994 de okulda karadenizin satılmayan fındıklarını paket paket okullarda dağıtılıyordu. Çernobil yüzünden nükleer fındık diyorkardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts