Sinan Akgöl Salı 20:08 Paylaş Salı 20:08 Çağlar Bayur yazdı: bakış açısıı farkı, beni de makina dairesine koy 24 saat uyurum 4 zamanli dizel makina turbo 2 kademeli turbin safta bagli sanziman aciktaki subap iticilerinin sesi. 😂 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Salı 21:28 Paylaş Salı 21:28 Ali Darbaz yazdı: Sen nükleer fındık yedin mi? Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 01:45 Paylaş Dün saat 01:45 Ümit Türk yazdı: Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Yöneticiliği moderatorlugu bırakacağım ya 😅 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 04:05 Yazar Paylaş Dün saat 04:05 Ümit Türk yazdı: Onu kimse bilemez. sülalem annem dahil kanserden öldü. Yani konu nasıl buraya geldi anlamadım. Ucuz derken nükleere döndük. Allah rahmet eylesin. 1994 de okulda karadenizin satılmayan fındıklarını paket paket okullarda dağıtılıyordu. Çernobil yüzünden nükleer fındık diyorkardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:11 Yazar Paylaş Dün saat 13:11 (düzenlendi) Bugün Amerikan Submarine bindim. Nusreti gezdim. Dün saat 13:11 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Bursa'ya vardık çok şükür. Fırtınada kafa rüzgarı yedik ve buğu için klima hep açıktı. Tüketim 5.5 çıktı. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bursa'ya vardık çok şükür. Fırtınada kafa rüzgarı yedik ve buğu için klima hep açıktı. Tüketim 5.5 çıktı. yinede çok iyi değerler, dizel araç gibi yakıt yaktırmışsın arabaya daha ne olsun. Sabah akşam dizel diye kafa ütüleyenler doğru kullanıldığında benzinli araçların da gayet düşük tüketim yapabildiğini görmüş oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sıfır arabada camda buğunun işi ne Sinan Akgöl yazdı: Buğu için klimaya gerek var mi ki? Sıfır mı , 13000 km de araba. öncam buğusu nasıl önlenecek ki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce içeri su /nem almayarak engellenir. 13 bin sıfır yani hala, 2000 model mi bu kaç? tüketim toplumu olduk yahu Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Buğu icin hic klima kullanmam motor isindiktan sonra ön cama fan diye kullaniyorum ama benimki yanlista olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts