Ali Darbaz Perşembe 13:20 Yazar Paylaş Perşembe 13:20 Sinan Akgöl yazdı: 1.7ye 0km Skoda Fabia 1.0tsi 115ps var Sorry huyundai bizimla degilsin Forum’da onu da kullanan yok Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 13:21 Paylaş Perşembe 13:21 Ali Darbaz yazdı: Forum’da onu da kullanan yok Biz artik B suv C suv D F segmentlere geçtik forum yaşlandi Ali 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 13:25 Yazar Paylaş Perşembe 13:25 Sinan Akgöl yazdı: Biz artik B suv C suv D F segmentlere geçtik forum yaşlandi Ali 😂 Suv kategorisi çok yapmacık geliyor bana. Egea Cross vardı 1.6 altına hava doluyor du 2 litre de fazla yakıyordu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 13:53 Yazar Paylaş Perşembe 13:53 İkinci elde can yakan fiyatlar. Ben az istiyorum C3 arabama. Lakin yeni ford connect 1.0 125 hp 1.8 milyon fiyatı ile göz kamaştırıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 15:48 Paylaş Perşembe 15:48 sorunsuz toyota varken başka seçenek zor 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 19:50 Paylaş Perşembe 19:50 Daha bugün taşdelendeydim nasıl denk gelmedik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çekmeköy çoşkun otomotivde 15000 bakımındayız. Okadar showroomda araç var. Ama ben sadece bunu inceledim. İçine oturdum ve istanbul sivas yolculuğunu hayal ettim. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce @İlkay Başaran iki defa beton istasyonuna gittim, üstüne okadar kar yağmur gördü otobanda sağnak altında 300 km yol gittim. Hala arabadan gitmemiş betoncuların çamuru. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Taş unu o. Malzeme suyu gördüğünde aslına dönmek istiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sabah erken gelmenin vermiş olduğu bonus ile serviste hemen bir boş lift kaptım. Akabinde arabam 1 saatte serviste işleri tamamlandı . Benden 15 dakika sonra gelen adam akşam beşe kadar arabası zor alır. Servisten hızlı aracinizi çıkartmak istiyorsanız ilk gelen siz olmalısınız ya da torpilniz olmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Taş unu o. Malzeme suyu gördüğünde aslına dönmek istiyor. Taş unuda ne yaw. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: @İlkay Başaran iki defa beton istasyonuna gittim, üstüne okadar kar yağmur gördü otobanda sağnak altında 300 km yol gittim. Hala arabadan gitmemiş betoncuların çamuru. böyle gelen arabaları garanti dışına çıkartırdım otosana bildirip Yorum bağlantısı
Recommended Posts