Çağlar Bayur Çarşamba 13:58 Paylaş Çarşamba 13:58 şimdi bu ekranı fabrika takınca sorun olmuyor da sonradan takınca neden oluyor teknik olarak Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 14:01 Paylaş Çarşamba 14:01 "Seat" markası var mı hala ya "Cupra" olmamış mıydı o Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 14:09 Paylaş Çarşamba 14:09 kamiq varken arona her zaman çöptür ankaranın her yeri skoda kamiq Çağlar Bayur yazdı: şimdi bu ekranı fabrika takınca sorun olmuyor da sonradan takınca neden oluyor teknik olarak ekran dikkat edersen abi direksiyon ile aynı hizada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 16:56 Paylaş Çarşamba 16:56 Ali Gülmez yazdı: ekran dikkat edersen abi direksiyon ile aynı hizada torpido üstüne çıktı diye ceza yiyen bol Alptuğ Özcan yazdı: "Seat" markası var mı hala ya "Cupra" olmamış mıydı o neden biz de ayudii gibi aynı ürünü daha pahalıya satmıyoruz dediler ve cupra formentor (leon cross) modelini çıkardılar. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 17:38 Paylaş Çarşamba 17:38 Çağlar Bayur yazdı: torpido üstüne çıktı diye ceza yiyen bol neden biz de ayudii gibi aynı ürünü daha pahalıya satmıyoruz dediler ve cupra formentor (leon cross) modelini çıkardılar. Bide üstune ayudi fabrikasinsa üretiyolar formentorlari bunu desteklesinler diye 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 05:40 Paylaş Dün saat 05:40 Çağlar Bayur yazdı: aynı ürünü daha pahalıya satmıyoruz dediler Pazarlama stratejisi başarılı, ekip görevini yapmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:57 Paylaş Dün saat 10:57 Ali Darbaz yazdı: Sakura caponlarda değişik duygular uyandırır bu bize pek uygun değil Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:17 Yazar Paylaş Dün saat 12:17 Çağlar Bayur yazdı: caponlarda değişik duygular uyandırır bu bize pek uygun değil Araç 15.000 kilometre oldu gayet memnunum param olsa alırım tavsiyede ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:42 Paylaş Dün saat 15:42 Ali Darbaz yazdı: Araç 15.000 kilometre oldu gayet memnunum param olsa alırım tavsiyede ederim kore bu, capon değil ki , sakura açısından bakarsak zaten her hangi bir önemi yok insan hayatında vesile ile en güzel araba ruhsatına sigortasına yakıtına karışmadığındır. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: en güzel araba ruhsatına sigortasına yakıtına karışmadığındır. Bende bunu söylüyorum arkadaşa 😂. Ekstra eve ait araba olması çok anlamsız. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Sabahın köründe gelip dükkanın kapısını kapattım. Bu taktik hep işe yarar. Direk lifte alırlar. Yazlık lastiğe geçiyoruz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Lastikçiye bak ayvalıktaki avmden büyük 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Lastikçiye bak ayvalıktaki avmden büyük Otoparkın -3 komple lastikçi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Lastikte tekerde tpsm sensörü yok muş . İlginç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ümit Türk yazdı: Bende bunu söylüyorum arkadaşa 😂. Ekstra eve ait araba olması çok anlamsız. Eve ait aslında iki araba var. Bu üçüncüsü Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bizim motor yağımız 0:20 bu motor yağında sıcaklık ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama benim motorum hiç soğumuyor hep sıcak sürekli hareket halindeyim senin arabanda bir isirmak için zaman gerekebilir bu da tüketimini etkiliyor olabilir soğuk marş yaptığımda devir 1.500 ile başlıyor, 0.900'e düşene kadar bekliyorum. arabayı alırken serviste bana tavsiye edilen de oydu. o ilk ısıtma harbiden işe yarıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otoparkın -3 komple lastikçi. iktisadi olarak bir facia bu Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Lastikte tekerde tpsm sensörü yok muş . İlginç ABS sensörüden bilgi alıyordur, çap değişimden anlamaya çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts