Koray Demir Cumartesi 11:22 Paylaş Cumartesi 11:22 Ali Darbaz yazdı: Forumlarda okuyordum , twitterde de yazıyorlardı "Jeep alıyorsun üstünde Egea jantı var" . Ama bunlar daha katı ve daha kalın. Bence yakından bakmaları lazım. Aracın çoğu yerinde Mopar yazıyor, ortak platformda üretiliyor normaldir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 15:01 Paylaş Cumartesi 15:01 Ali Darbaz yazdı: Forumlarda okuyordum , twitterde de yazıyorlardı "Jeep alıyorsun üstünde Egea jantı var" . Ama bunlar daha katı ve daha kalın. Bence yakından bakmaları lazım. coğrafyanın özeti gibi, janta mı takılmışlar.... bildiğin fiat zaten komplesi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 15:19 Paylaş Cumartesi 15:19 Dodge chargerin direksiyonuda egea çokta şi yapmamak lazim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Dodge chargerin direksiyonuda egea çokta şi yapmamak lazim Aklıma geldi Bugatti de VW Bora yol bilgisayari vardı 😃 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Aklıma geldi Bugatti de VW Bora yol bilgisayari vardı 😃 Daha başka bir bilgi daha lamborghini aventador svj nin gaz kelebeği Volvo v70le ayni Magnet Marelli 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce çok ta şey yapmamamlı artık fiat panda ile jeep avenger bile temelde aynı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce vw ortak parça kullanarak köşeyi döndü zamanında. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Daha başka bir bilgi daha lamborghini aventador svj nin gaz kelebeği Volvo v70le ayni Magnet Marelli 😂 toyota alsaydınız aracınız özgün olurdu 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: vw ortak parça kullanarak köşeyi döndü zamanında. 1990 lı yılarda lastik den iyi para kazandı VW. Tüm arabalarda aynı ebat lastik kullanmış 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota alsaydınız aracınız özgün olurdu Sanki lambomuz var. Dizel toyotalara girmeyelim dur 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sanki lambomuz var. Dizel toyotalara girmeyelim dur 😂 Baktınmı depoya, varmı gelişme. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Baktınmı depoya, varmı gelişme. Bakamadim bugün belediyelerle cebelleşiyorum bayramdan sonraya kalicak gibi gozukuyor ama firsat bulduğum an gidicem merak etme 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bakamadim bugün belediyelerle cebelleşiyorum bayramdan sonraya kalicak gibi gozukuyor ama firsat bulduğum an gidicem merak etme 😂 Stelantis yeni motoru tanıtmış gördünmü. Turbo 100 . Yeni egea motoru. https://x.com/oznogretmenoglu/status/2033484983675858975?s=20 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bakamadim bugün belediyelerle cebelleşiyorum bayramdan sonraya kalicak gibi gozukuyor ama firsat bulduğum an gidicem merak etme 😂 Bayramdan önce ayağına iş sıkıştırıyorsunuz yemezler Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Stelantis yeni motoru tanıtmış gördünmü. Turbo 100 . Yeni egea motoru. https://x.com/oznogretmenoglu/status/2033484983675858975?s=20 Gordum 2m km sabit 200.000km araç üstünde denemişler zincirli ama 1200cc hp 100 tork 200. Basınç vs düşürmüşler oynuyorlar. 100hp anca 208 Corsa segmentine gider onlara koyarlar. B segment ve ustune hybridden devam ancak 6 ileri şanzimanlar tiktik başladi sorunlari. Oynuyolar bişilerle de esas devasa zarar sonrasi, Avrupaya çinlileri çağırmışlar ortak olun diye ilk gözden çikarilan marka Maserati. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bayramdan önce ayağına iş sıkıştırıyorsunuz yemezler Bi sor niçin yaptim... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota alsaydınız aracınız özgün olurdu dayhatsu diye sattılar yıllarca onu 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Simdi Tansu diyecekki satsinlar, parçaları toyota... çikariz onla her yola müziği buraya kadar geldi telefon melodisi bile o Tansu'nun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce aşırı tüketip yolda tutunamayınca dayhatsuya kitlemişler gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts