Sinan Akgöl 18 Mart Paylaş 18 Mart 5.9 sehir icin senin gibi dikkat eden birine gore verimlilik dusuk bence. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Sinan Akgöl yazdı: 5.9 sehir icin senin gibi dikkat eden birine gore verimlilik dusuk bence. İşyeri Libadiyede, Hanım iş yeri Ataşehirde. Saat sabah 08:00 de Çekmeköyden çık bakalım. 16 km yolu 75 dakikada alıyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: İşyeri Libadiyede, Hanım iş yeri Ataşehirde. Saat sabah 08:00 de Çekmeköyden çık bakalım. 16 km yolu 75 dakikada alıyorum. Yav Ali 120km yolun 70kmsini 3 saatte geldim.Samatyadan Suadiyeye dur kalk geldim. Ortalamasi o iste yazmistim. Ayni senin kadar trafikte kalarak hesapla. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Sinan Akgöl yazdı: Yav Ali 120km yolun 70kmsini 3 saatte geldim.Samatyadan Suadiyeye dur kalk geldim. Ortalamasi o iste yazmistim. Ayni senin kadar trafikte kalarak hesapla. İyi taam öyle olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Bugün deniz seviyesinde yağmurlu havada 80 km/h sabit sürüşte inebildiğim minimum rakam. Otomatik moddunda, direksiyon asisti ile yspılmış bir yolculuk. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart (düzenlendi) Size bir tüyo. İstanbul’dan Gebze istikametine gittiğinizde mehmetçik vakfı dinleme tesisi’ne gittiğinizde, Kayseri mutfağında yemekler normalde kase başına 450 TL. Ama hafta içi yemek saatlerinde uğrarsanız dört çeşit yemek 300 TL. Tabii mesaide çalışan bir personel olduğumuzu benim gibi belirtmeniz gerekecek. Burası İstanbul il sınırı içerisinde en ucuza yemek yedigin yer ve kaliteli 24 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart Paylaş 24 Mart Ali Darbaz yazdı: dört çeşit yemek 300 TL. Tabii mesaide çalışan bir personel olduğumuzu benim gibi belirtmeniz gerekecek. kasada beyan mı veriliyor anlamadım? Ali Darbaz yazdı: mehmetçik vakfı dinleme tesisi’ne gittiğinizde, çıkışta jandarma hala çevirme yapıyo rmu orada? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Çağlar Bayur yazdı: kasada beyan mı veriliyor anlamadım? çıkışta jandarma hala çevirme yapıyo rmu orada? İstanbul yönünde sabit polis kontrol noktası var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Sinan Akgöl yazdı: Oo G60 ilk sahibinden. 56 bin km de Renault Clio 1.0 tce 90 dan başkasına bakmadım. Onada 1 milyon yazmışlar. Okadar para vermem. Yarım ekmek motor ve kliması manual. ona 1 milyon verene kadar 700 bine Citroen C3 var. Gelin alın. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Mart Paylaş 26 Mart (düzenlendi) 1 milyonsa bedava, sadece 300 bin TL mi fazla?İkinci elmiş pardon 26 Mart tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mart Paylaş 26 Mart Ali Darbaz yazdı: @Ümit Türk Tüm gün Taşdelendeyim Otokoç. Buradan birkaç araba almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Sinan Akgöl yazdı: G60 temiz o borusan bakimlidir Sana çektim Evren Erakçora yazdı: 1 milyonsa bedava, sadece 300 bin TL mi fazla?İkinci elmiş pardon bunun daha genç olması dışında silidiri eksik kliması ve şanzıman manual. Değermiki, kazanılmış haklar yasasına aykırı. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Mart Paylaş 26 Mart https://shbd.io/s/obO4rwLM Doktordan 530i boyasizi 3300 2750ye biterse iyi kmde iyi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Vaay sadece 22000 km de ve 1.3 multijet ünite sadece 770 bin tl Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Çağlar Bayur yazdı: takasla c üç le 1.4 benzinli olarak kullandığım için sürüşünden keyif alamadığımı hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Mart Paylaş 26 Mart Ali Darbaz yazdı: 1.4 benzinli olarak kullandığım için sürüşünden keyif alamadığımı hatırlıyorum dizel firorino c3 ü cebinden çıkartır bu fırsatı kaçırma Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Mart Paylaş 26 Mart Ali Darbaz yazdı: 1.4 benzinli olarak kullandığım için sürüşünden keyif alamadığımı hatırlıyorum Mjetle 1.4 benzini ayni masaya corba icmeye bile oturtma. Findik reis mjet rampada 4ten 3cekmelik ciddi kacirma km 0. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Sinan Akgöl yazdı: Mjetle 1.4 benzini ayni masaya corba icmeye bile oturtma. Findik reis mjet rampada 4ten 3cekmelik ciddi kacirma km 0. Ali Gülmez yazdı: dizel firorino c3 ü cebinden çıkartır bu fırsatı kaçırma Öylede otomat değil, direksiyondan vites şeysinede öyle alıştımki yoksunluk sendromu çekirim. 1.3 multijeti egeada kullandım 70000 km. Symbol gibi Şile Darlık yolunda ilk virajda yolu tutamaz. Uçuşa geçeriz. Ekstra üzülürüm. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 Mart Paylaş 26 Mart Ali Darbaz yazdı: Öylede otomat değil, direksiyondan vites şeysinede öyle alıştımki yoksunluk sendromu çekirim. 1.3 multijeti egeada kullandım 70000 km. Symbol gibi Şile Darlık yolunda ilk virajda yolu tutamaz. Uçuşa geçeriz. Ekstra üzülürüm. 2 torba çimentoyu ben hediye edicem sana bagaja doğal coilover. Otomatiğe alismaya bişey diyemedim. Bi düşün ama. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Sinan Akgöl yazdı: 2 torba çimentoyu ben hediye edicem sana bagaja doğal coilover. Otomatiğe alismaya bişey diyemedim. Bi düşün ama. Evren Erakçora yazdı: Takas kabul eder mi sanmıyorum. Köye gidip gelemde ondan sonra düşünürüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts