Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 5.9 sehir icin senin gibi dikkat eden birine gore verimlilik dusuk bence. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 5.9 sehir icin senin gibi dikkat eden birine gore verimlilik dusuk bence. İşyeri Libadiyede, Hanım iş yeri Ataşehirde. Saat sabah 08:00 de Çekmeköyden çık bakalım. 16 km yolu 75 dakikada alıyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: İşyeri Libadiyede, Hanım iş yeri Ataşehirde. Saat sabah 08:00 de Çekmeköyden çık bakalım. 16 km yolu 75 dakikada alıyorum. Yav Ali 120km yolun 70kmsini 3 saatte geldim.Samatyadan Suadiyeye dur kalk geldim. Ortalamasi o iste yazmistim. Ayni senin kadar trafikte kalarak hesapla. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yav Ali 120km yolun 70kmsini 3 saatte geldim.Samatyadan Suadiyeye dur kalk geldim. Ortalamasi o iste yazmistim. Ayni senin kadar trafikte kalarak hesapla. İyi taam öyle olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Bugün deniz seviyesinde yağmurlu havada 80 km/h sabit sürüşte inebildiğim minimum rakam. Otomatik moddunda, direksiyon asisti ile yspılmış bir yolculuk. Yorum bağlantısı
Recommended Posts