Sinan Akgöl Çarşamba 20:41 Paylaş Çarşamba 20:41 5.9 sehir icin senin gibi dikkat eden birine gore verimlilik dusuk bence. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 21:00 Yazar Paylaş Çarşamba 21:00 Sinan Akgöl yazdı: 5.9 sehir icin senin gibi dikkat eden birine gore verimlilik dusuk bence. İşyeri Libadiyede, Hanım iş yeri Ataşehirde. Saat sabah 08:00 de Çekmeköyden çık bakalım. 16 km yolu 75 dakikada alıyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 21:42 Paylaş Çarşamba 21:42 Ali Darbaz yazdı: İşyeri Libadiyede, Hanım iş yeri Ataşehirde. Saat sabah 08:00 de Çekmeköyden çık bakalım. 16 km yolu 75 dakikada alıyorum. Yav Ali 120km yolun 70kmsini 3 saatte geldim.Samatyadan Suadiyeye dur kalk geldim. Ortalamasi o iste yazmistim. Ayni senin kadar trafikte kalarak hesapla. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 04:32 Yazar Paylaş Perşembe 04:32 Sinan Akgöl yazdı: Yav Ali 120km yolun 70kmsini 3 saatte geldim.Samatyadan Suadiyeye dur kalk geldim. Ortalamasi o iste yazmistim. Ayni senin kadar trafikte kalarak hesapla. İyi taam öyle olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 06:00 Yazar Paylaş Perşembe 06:00 Bugün deniz seviyesinde yağmurlu havada 80 km/h sabit sürüşte inebildiğim minimum rakam. Otomatik moddunda, direksiyon asisti ile yspılmış bir yolculuk. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Size bir tüyo. İstanbul’dan Gebze istikametine gittiğinizde mehmetçik vakfı dinleme tesisi’ne gittiğinizde, Kayseri mutfağında yemekler normalde kase başına 450 TL. Ama hafta içi yemek saatlerinde uğrarsanız dört çeşit yemek 300 TL. Tabii mesaide çalışan bir personel olduğumuzu benim gibi belirtmeniz gerekecek. Burası İstanbul il sınırı içerisinde en ucuza yemek yedigin yer ve kaliteli 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: dört çeşit yemek 300 TL. Tabii mesaide çalışan bir personel olduğumuzu benim gibi belirtmeniz gerekecek. kasada beyan mı veriliyor anlamadım? Ali Darbaz yazdı: mehmetçik vakfı dinleme tesisi’ne gittiğinizde, çıkışta jandarma hala çevirme yapıyo rmu orada? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kasada beyan mı veriliyor anlamadım? çıkışta jandarma hala çevirme yapıyo rmu orada? İstanbul yönünde sabit polis kontrol noktası var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts