Sinan Akgöl Perşembe 14:09 Paylaş Perşembe 14:09 Ali Darbaz yazdı: Köye gidip gelemde ondan sonra düşünürüm. Oo newton gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 14:17 Yazar Paylaş Perşembe 14:17 Sinan Akgöl yazdı: Oo newton gibi Newton gibi nasıl olyo Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 14:26 Yazar Paylaş Perşembe 14:26 Şu hemşerimi izliyim ne deyor, beğenirse düşünürüz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 14:27 Paylaş Perşembe 14:27 Evren Erakçora yazdı: Takas kabul eder mi sanmıyorum. kendileri bilir, elbet server ları çökecek .... Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 15:30 Paylaş Perşembe 15:30 Ali Darbaz yazdı: Newton gibi nasıl olyo Agac altinda oturucan dusunucen elma dusucek orda iste aklina fikirler gelicek. Yorgunsun yoksa hemen cozerdin mevzuyu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 15:31 Yazar Paylaş Perşembe 15:31 Sinan Akgöl yazdı: Agac altinda oturucan dusunucen elma dusucek orda iste aklina fikirler gelicek. Yorgunsun yoksa hemen cozerdin mevzuyu Elma armut meselesi meselesi aklıma geldiydi. Ama bunu köyde gerçekleştiğini bilmiyordum. Eğitim verdiği fakültenin kampüsünde elma düştü sanıyordum Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 15:52 Paylaş Perşembe 15:52 Ali Darbaz yazdı: Elma armut meselesi meselesi aklıma geldiydi. Ama bunu köyde gerçekleştiğini bilmiyordum. Eğitim verdiği fakültenin kampüsünde elma düştü sanıyordum öyle zaten sen kampüsü köyde gibi düşün kafayi dagitirken mis sessizlik temiz hava Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 16:01 Paylaş Perşembe 16:01 Ali Darbaz yazdı: Şu hemşerimi izliyim ne deyor, beğenirse düşünürüz. bu elemanın araba bilgisi sıfır bunun ipi ile kuyuya inme derim 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 18:36 Paylaş Perşembe 18:36 Ali Darbaz yazdı: @Ümit Türk Tüm gün Taşdelendeyim İki gündür bursa yapıyorum abi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:38 Yazar Paylaş Perşembe 18:38 Ümit Türk yazdı: İki gündür bursa yapıyorum abi. Bursa Nilufer'e mi gidiyorsun Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 19:12 Paylaş Perşembe 19:12 Ali Darbaz yazdı: Bursa Nilufer'e mi gidiyorsun Evet Osmangazi de var. Bugün nilüfer gemlik tarafına ordan İzmite geçtim. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 19:32 Paylaş Perşembe 19:32 Evren Erakçora yazdı: Takas kabul eder mi sanmıyorum. Genellikle 10 yaş 160k km altı araçları kabul ediyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 04:41 Paylaş Cuma 04:41 Ali Darbaz yazdı: 56 bin km de Renault Clio 1.0 tce 90 dan başkasına bakmadım. Onada 1 milyon yazmışlar. Okadar para vermem. Yarım ekmek motor ve kliması manual. ona 1 milyon verene kadar 700 bine Citroen C3 var. Gelin alın. Klimatronikli klimalı otomatiği 1500 lira Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 06:49 Yazar Paylaş Cuma 06:49 Bu bugünkü iş planı böyle bir güzergahta 100 kilometrede 6 litre ortalama ile kalabiliyorum bu bir başarı değil mi şimdi.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cuma 09:42 Paylaş Cuma 09:42 başka yerde olsan az yaktığın için değilde yavaş gittiğin için trafikte fazla süre geçirdiğin için azar işiteceğini düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 10:47 Paylaş Cuma 10:47 Ali Gülmez yazdı: başka yerde olsan az yaktığın için değilde yavaş gittiğin için trafikte fazla süre geçirdiğin için azar işiteceğini düşünüyorum Ben yiyorum mesela. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 11:49 Yazar Paylaş Cuma 11:49 Ali Gülmez yazdı: başka yerde olsan az yaktığın için değilde yavaş gittiğin için trafikte fazla süre geçirdiğin için azar işiteceğini düşünüyorum Ümit Türk yazdı: Ben yiyorum mesela. Çalıştığım kurum benim yakıt ekonomi değerlerimi saha toplantılarında tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirme yaparken kullanır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:54 Paylaş Cuma 11:54 Ali Darbaz yazdı: Çalıştığım kurum benim yakıt ekonomi değerlerimi saha toplantılarında tasarruf tedbirleri konusunda bilinçlendirme yaparken kullanır eminönünde hiç laptop arızası yok mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce şimdi ortalamayı 5,65 e indirmek için 1 saat 0 tüketimde gitmeli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: şimdi ortalamayı 5,65 e indirmek için 1 saat 0 tüketimde gitmeli En fazla üç buçuğa düşürebilirim Gebze arasını, ancak o zaman genel ortama belki 6'ya iner 26 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts