Ali Darbaz Cuma 05:02 Yazar Paylaş Cuma 05:02 Metin Akbal yazdı: Ne 1.0 TSI DSG mi 🤭 genel tüketimin nedir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 06:58 Paylaş Cuma 06:58 Ali Darbaz yazdı: genel tüketimin nedir. Tam sabah bakmıştım son sıfırlamamdan beri 1500 km su an karma 6 litre görünüyor. Hız ortalamam 41 di galiba. Son yakıt aılımından sonra uzun yola çıkmadım. Sehir içi ortalamam da 7.5-8 litre arası. Sabah baktığım son yakıt alımından sonraki ortalamam 7.7 idi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 17:44 Yazar Paylaş Cuma 17:44 (düzenlendi) El adama boşa araba vermez. Bak saat kaç biz xxx networkü ile uğraşıyoz. Btk güvenlik önlemlerini artırmış. Uğraşıp duruyoz. Networkü arkadaş destek verdi, onda 3 ncü seviye karaciğer yağlanması varmış. Adama herşeyi açık açık anlattım. Kurtulmazsa dönüşü olmayan yola girecek. Belkide buda bir kaderdir. Benle karşılaşıp motive olması onun şansı. Cuma 17:48 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sıkıntıdan yeni hobi yükledim kendime. Kahve makinelerini test ediyom. En iyi kahve nerde. istasyon kahveleri tadıyorum. Mirkelam tesislerindeki 140 tl değerindeki tchibo su Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Onu çok tutturamazsin yorma kendini sebebi şu o makinaya her zaman ayni kahve çekirdeğini koymuyorlar. Bazen brezilya bazen etopya bazen kolombia bazen asya. Her kahve çekirdeginin aromasi farkli afrika bolgesi sert iken asya daha yumusak veya daha aromatik. Guney Amerika kismi daha çikolata aromali hadi onuda geçtim kavurma detayida var. Az kavrulabilir dinlenmemis olabilir bunlarda ekşi tat verir dibine dogru. Esasen zaten sütlü olan hiç bir kahvede tam anlamiyla kahvenin aromasini alamazsin. Sevdiğinden devam kendini obdye baglama keyfini cikar afiyet olsun 🙂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Onu çok tutturamazsin yorma kendini sebebi şu o makinaya her zaman ayni kahve çekirdeğini koymuyorlar. Bazen brezilya bazen etopya bazen kolombia bazen asya. Her kahve çekirdeginin aromasi farkli afrika bolgesi sert iken asya daha yumusak veya daha aromatik. Guney Amerika kismi daha çikolata aromali hadi onuda geçtim kavurma detayida var. Az kavrulabilir dinlenmemis olabilir bunlarda ekşi tat verir dibine dogru. Esasen zaten sütlü olan hiç bir kahvede tam anlamiyla kahvenin aromasini alamazsin. Sevdiğinden devam kendini obdye baglama keyfini cikar afiyet olsun 🙂 Obd demişken aklıma geldi. Fiat servisi obd bağlayıp arıza testine 7.500 TL para alıyor imiş. Ben 3000 kilometre yol datası çekip bir de bunları yapay zekaya işletiyorum. 1000 TL'den tezgah açsam iş yapar mıyım Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Obd demişken aklıma geldi. Fiat servisi obd bağlayıp arıza testine 7.500 TL para alıyor imiş. Ben 3000 kilometre yol datası çekip bir de bunları yapay zekaya işletiyorum. 1000 TL'den tezgah açsam iş yapar mıyım Yerinde ariza tespit diye uygularsan hadi herşeyi geçtim denemesi bedava? Ne kaybedersin hiçbirsey. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Yaz lastikleri ile 700 km menzil sınırını aştık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts