Ali Darbaz Perşembe 10:12 Yazar Paylaş Perşembe 10:12 (düzenlendi) Arabayı Kartal sahilinde bırakıp vapurla büyük adaya geçtim. Perşembe 10:15 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 12:51 Paylaş Perşembe 12:51 dönüş geçe kalırsa biraz sallayabilir vapur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Adada kaç nüfus var.. Banka şubesi açmış adamlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Adada kaç nüfus var.. Banka şubesi açmış adamlar. Yaklasik 4 adanin toplami 100bin civari. Gunluk olarak calisanlar vs 1000kisi filanda gidiyodur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yaklasik 4 adanin toplami 100bin civari. Gunluk olarak calisanlar vs 1000kisi filanda gidiyodur. 100 bin kişi ne yapıyor orada ya. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 100 bin kişi ne yapıyor orada ya. Benim bi iş arkadaşım ailesiyle adada oturuyor. Her gün vapurla anadolu yakasına işe gidip geliyor. Zor olmuyor mu dedim. İlk başlarda biraz zorlandım ama şimdi alıştım artık diyor. Adadaki sakinlik huzur vs hepsine değiyor diyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Benim bi iş arkadaşım ailesiyle adada oturuyor. Her gün vapurla anadolu yakasına işe gidip geliyor. Zor olmuyor mu dedim. İlk başlarda biraz zorlandım ama şimdi alıştım artık diyor. Adadaki sakinlik huzur vs hepsine değiyor diyor. Arabada bir şey unutsan ne olacak. Arabayı da ana karaya park ediyordur. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arabada bir şey unutsan ne olacak. Arabayı da ana karaya park ediyordur. Arabalık pek işi yok ama İstanbul'da bir arabası var evet.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 100 bin kişi ne yapıyor orada ya. Valla yasiyolar emmi kiralar daha uygun ozellikle buyukada da kisin in cin topoynuyor bi saatten sonra sakinlik sessizlik aliyorlar bi kuba elektrikli 2 kisilik scooter devam. Bostancidan iskeleden direk marmaraya baglanip ise giden cok ozellikle sirkeci bolgesi ve yenikapiya. 5 sene iskelenin karsisinda oturdum sürkulasyonu izliyordum. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts