İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur

laptop askılığı iyiymiş çok faydalı olur bu yalnız telefon yeri iyi değil ekran mani olur

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

laptop askılığı iyiymiş çok faydalı olur bu yalnız telefon yeri iyi değil ekran mani olur

O telefon oraya HotSpot olsun diye konuluyor. Yani modem niyetine. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bayramda nöbetçi olmak. 

IMG_20260525_091238.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

evde kalsan bir sürü masraf çıkacaktı, oldukça kardasın 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Darbaz

Arabayı otobanda kullanıyorum ve ekonomi modu aktif değil comfort modda kullanıyorum fakat söyleyebilirim ki kliması iki kademe ve full soğuklamasına rağmen ucu ucuna kabini soğutuyor. Daha hava sıcaklığı 30° yeni oldu. Bir de bunun 35 40° olacağı günler olacak. Şu anki durum maalesef beni korkutuyor açık söylemek gerekirse kendi aracımın klima performansını göremiyorum araç daha 22.000’de ve ilk yazımız bakalım bize neler gösterecek

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gazı kaçıktır azdır vs.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Darbaz
(düzenlendi)

x5_1228977224274.jpg.89551e54d16b618268498082cade941a.jpg

Son 3 gündür her yerde şu araç önüme çıkıyor. Tuzla d100 de bir tanesi ile 4 5 km yan yana gittim. Adam d100 de sallana sllana 40 50 km hızla gidiyordu. Yoluda tıkıyordu geçip gitmeside zordu. 

Ertesi günde yük indirmek bindirmek için yolu kapatmıştı içimden söve söve bekledim. Aynı gün akşamı evimin ana caddesinde yeni bitmiş binaya taşınanlar 3 şeritlik yolun iki şeridini bu koca araçla kapatmış ikinci kata eşya taşıyorlardı. Mesai bitiş saatine denk getirmişler. Evin sokağına girmem 15 dk aldı. Gene evde söve söve gittim.

Bu sabah evde kırmızı bir tşört buldum. Bakmadan giydim sonra asansörün aynasındn bi baktım ne göreyim. 

Yorumu size bırakıyorum.

IMG_20260613_202112.jpg.7cf445ca46354e11ea44434973d926ed.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Bizim santiyeye haftada 1 gelir manitu reyiz

Potain vinçlerini kullanıyormysunuz. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Mess de çalışırken, aynısını bende yapardım. Sabahın 5 inde çıkardım yola, Mess Ferko Plazaya ön tarafındaki çalışanlar için ayrılmış bir kaç free park slotunu kapan kazanıyordu. Erkenden gelince park yeri kapar içinde uyurdum. Ama akşam dönmesi zordu. O zaman dedim Araba ile işe gitmek amele işi. Sonra metroyla gidip gelmeye başladım. 1 saate evde idim. çiçek gibi olurdu. 

https://x.com/HaberReport/status/2067217450236530763?s=20

IMG_20220216_092909.jpg

EFFECTS.jpg

IMG_0274-EDIT.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...