Ali Darbaz 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: oto kuaför salçadan pahalı Domatesler edilmedi sadece koltuk altlarına kaçtı her ne ise şu an hanım konserveleri bitirdi mantı moduna geçti bana 5 saat bisiklete binme izni verdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali Darbaz yazdı: konserveleri bitirdi hazır salça daha ucuz daha konstantre Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Ali, aracın güncel durumu ve bu süre içerinde neler yapıldı/yaşandı kısa bir özetler misin? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Ali, aracın güncel durumu ve bu süre içerinde neler yapıldı/yaşandı kısa bir özetler misin? Araba 31000 kmde 2 defa bakım yapıldı, başkada bişiy yok tüketimi 6.1 litre. Aracı aldığım ilk gün nasıl ise şu anda aynı durumda. Değişen tek şey kirli olması. 9 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül (düzenlendi) Sürpriz 3 silindirli rally arabamızda hazır 10 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül şimdi cold intake ile kaç beygir alırız videoları gelir mi satnadart motorda yutubrlardan 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Ali Darbaz yazdı: rally arabamızda hazır Bir işi de düzgün yapsak Çağlar Bayur yazdı: şimdi cold intake ile kaç beygir alırız videoları gelir mi satnadart motorda yutubrlardan Nazar boncuğu +5 ps 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Ali Darbaz yazdı: Araba 31000 kmde 2 defa bakım yapıldı, başkada bişiy yok tüketimi 6.1 litre. Aracı aldığım ilk gün nasıl ise şu anda aynı durumda. Değişen tek şey kirli olması. Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Eylül Yazar Paylaş 12 Eylül Ümit Türk yazdı: Hazır ol. Özmal araçlara dönerseniz daha rahat araç kullanamayabilirsiniz. Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Ali Darbaz yazdı: Özmal araçlara dönmek tabii ki elektrikli tercih edeceğiz. Bu araba ile elektriklininki aynı neredeyse sıfır fiyatı Elektrik başınıza bela olur saha elemanına elektrikli gitmez. Şarj etmekten işe çıkamazsınız. Ayda kaç km yapıyorsun gerçi bilemiyorum. Mesela ben saha personeliyim. Ayda 4 bin çeviriyorum. 2 günde bir depo alıyorum. Elektrikli verirlerse direkt istifa ederim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Eylül Yazar Paylaş 14 Eylül Bunun yanı dan geçtim. Adam yeni yapılan kavşağa ve tabelamıza çarpmış. https://www.instagram.com/reel/DdRY4i5orzx/?stkn=MXQ3aG1rNjh2emY0cA== Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Ali Gülmez yazdı: yuh be adamlar kaç milyonluk araca ecocontact takmış En düşük yuvarlanma direnci onda ,tüketimi ve emisyonu düşürüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Perşembe 14:15 Paylaş Perşembe 14:15 (düzenlendi) Bu araç hakkında bilginiz varmı? Bu aralar çok dikkatimi çekiyor. Kız Kardeşimde 2023 modeli var biraz süspansiyonları sert geldi bana. Vites geçişleri yumuşaktı. Hatırladıklarım bunlar. Tam detaylı bakamadım açıkcası Perşembe 14:25 tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 15:09 Paylaş Perşembe 15:09 Ali Darbaz yazdı: Avis çıkması 75000 kmde i20 Gebzede ne işin var ya sal bizi ya. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 16:14 Yazar Paylaş Perşembe 16:14 Ümit Türk yazdı: Gebzede ne işin var ya sal bizi ya. Gökhan beyin cihazını gormatlafım 🤪 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 05:13 Yazar Paylaş Cuma 05:13 2024 clio da aynı fiyat skalasında. Aynı km ve aynı yıl. Siz ne tercih edersiniz. Ben her ikisinide sürdüm. Ama cvt 1.0 tecrubem yok. 1.0 manual turbo kullandım. Bu yüzden tabiki Hyundai daha iyi diyeceğim. Mehmet Dagdeviren yazdı: Bu araç hakkında bilginiz varmı? Bu aralar çok dikkatimi çekiyor. Kız Kardeşimde 2023 modeli var biraz süspansiyonları sert geldi bana. Vites geçişleri yumuşaktı. Hatırladıklarım bunlar. Tam detaylı bakamadım açıkcası Tam olarak neyi arzuladığınızı bilmiyorum ama yakıt ekonomisi motor teknolojisi şanzımanın serili konusunda Hyundai i20 harika bir otomobil. Ama bagaj hacmi süspansiyon konforu yeri olan alçaklığı tam bir sıkıntı. Yakıt ekonomisi önemli değil ise Bayon tavsiye ederim. Çünko yerden daha yüksek. Ben bu arabayı Sivas'a götürmeyi korktuğum için C3 ile gittim. Bu altını yerine koyma konusunda tam bir facia. Ama süspansiyonda bir o kadar sert. Bel fıtığı yok ise adamı bel fıtığı yapar. Bunun dışında diğer teknolojileri iyi hatta ve hatta bir motor şanzımanda bir Volkswagen kalitesinde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Türkiyenin şaka makinesi fiyat performans canavarı Hyundai i20 1.0 tgdi 1000 saat oldu. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ümit Türk yazdı: Elektrik başınıza bela olur saha elemanına elektrikli gitmez. Şarj etmekten işe çıkamazsınız. Ayda kaç km yapıyorsun gerçi bilemiyorum. Mesela ben saha personeliyim. Ayda 4 bin çeviriyorum. 2 günde bir depo alıyorum. Elektrikli verirlerse direkt istifa ederim. Sen niyeti bozmuşun da sebep arıyor gibisin ahsgdfjha Yorum bağlantısı
Recommended Posts