Ü.Emre Kartal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Avenger’ı bana versinler 550 km net menzil Ü.Emre Kartal yazdı: Özgüvenin fazlası da zarar, birçok konuda olduğu gibi Fabrika verisi 400 ise, altından gir üstünden çık ne yaparsan yap 450 yi geçiremezsin. Aracın kendi yürümesi şartıyla tabi, çekiciye yükleme, çalışmıyor vaziyette sonsuz bir yokuştan indirme gibi hayaller olmaması şartıyla yani. Mümkün olsa o üretici benim menzilim 500 yazar daha fazla satar. Üreticinin bilmediğini ben biliyorum demek bana biraz (yanlış anlamayın) komik geliyor. Ali Darbaz yazdı: 90 km hızla menzili sadece 349 km Yani? Sözünüzü geri mi aldınız, ne anlamalıyız? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ya sen Ali'ye bakma. O an aklına ne gelirse streaming data şeklinde salıyor ortalığa. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ya sen Ali'ye bakma. O an aklına ne gelirse streaming data şeklinde salıyor ortalığa. hay yaşa . Abartıyor denip geçilecek şey. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: 90 km hızla menzili sadece 349 km Elektrikli araçta 90 km olayı yok ki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araçta 90 km olayı yok ki Abi elektrikli arabaları da yavaş sürdüğünde menzil uzuyor. Teslanı web sayfasında bunun hesaplama makinesi bile varDı Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi elektrikli arabaları da yavaş sürdüğünde menzil uzuyor. Teslanı web sayfasında bunun hesaplama makinesi bile varDı bence bu en çok aerodinamik sürtünme ile ilgilidir o durum. bir de tabi motorun hangi devirde en yüksek tork ile çalıştığı ile ilgili. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: bence bu en çok aerodinamik sürtünme ile ilgilidir o durum. bir de tabi motorun hangi devirde en yüksek tork ile çalıştığı ile ilgili. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Abi elektrikli arabaları da yavaş sürdüğünde menzil uzuyor. Teslanı web sayfasında bunun hesaplama makinesi bile varDı 90 km olayı yok. yavaş sürdüğünde menzil uzar ama o yavaşlık 50 km civarı. Grafiklerini biliyorum. 90 km de az harcamaz çoğu elektrikli. Şehir içi daha az harcar. Söylemediğim şeyi söylemiş gibi yanıt vermeyin ya tansuyla zaten ondan atıştık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts