Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: yunanlılar kıbrısı çevirirse balık ağı ile? Abi Türkiye Petrolleri ile Cevron anlaşma yapmış. Yunanı bu saaten sonra kim ne yapsın. Tpo filosu Cevrona hizmet satacak. Artık Doğu akdenizde Basra körfezine kadar Chevron tüm arama tarama sondaş işlerini biz yaparız onlar dertlerine yansınlar. Bize ne, https://x.com/i/status/2013631208773615818 20 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Yeşil başlı ördek? Abi Ülkemizin en meşur ihracatı hizmettir. Askeri hizmet, otel turizm hizmeti, şimdide petrol arama tarama hizmeti. Buda daha ciddi bir yayın organını haberi. Kaya gazı işleme tesisi bile kurulabilir. https://x.com/i/status/2013639824381518117 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yaza kadar bişey çıkmaz benden. Bursa yalova Armutlu seferleri başlarsa eğlence katabilir. Kış geldi scooterede bilemiyoruz. 2 kilo aldım 1 haftada. Parada yok ki, zam mailini bekliyoz. Bu hafta sonu gelir mail. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Bu hafta sonu gelir mail. Biz de zam maili maaş yatmasına 24 saat kala geliyor genelde Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Ali Darbaz yazdı: Biz de zam maili maaş yatmasına 24 saat kala geliyor genelde %30 fix Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Koray Demir yazdı: %30 fix Bana az kalır, temennimiz daha yüksek olması. Bu arada 4'e bildiğin turistik yermiş. Neredeyse marmaris'teki palamutbükü, arkadaki çimento fabrikası görüntüyü bozuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Eski askeri alan. ben tekneyle vaktiyle buraya yaklaştığımda jandarma anons çekerdi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Arabanı değiştirsinler Sana kapalı kasa doblo vereceklerdi noldu o iş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Ümit Türk yazdı: Arabanı değiştirsinler Sana kapalı kasa doblo vereceklerdi noldu o iş. İstemedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Ali Darbaz yazdı: Abi Türkiye Petrolleri ile Cevron anlaşma yapmış. Yunanı bu saaten sonra kim ne yapsın. Tpo filosu Cevrona hizmet satacak. Artık Doğu akdenizde Basra körfezine kadar Chevron tüm arama tarama sondaş işlerini biz yaparız onlar dertlerine yansınlar. Bize ne, https://x.com/i/status/2013631208773615818 istattistik için, hakkat inanıon mu bunlara Mehmet Göktürk yazdı: Eski askeri alan. ben tekneyle vaktiyle buraya yaklaştığımda jandarma anons çekerdi. güzel yazlık site olur buraya limanlı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:20 Paylaş Çarşamba 18:20 Ali Darbaz yazdı: Az evvelde Trump çok sevdiğim Erdoğan ile telefon görüşmem olcak demiş... https://x.com/i/status/2013709715147030976 Allah hayretsin. Reis de emekliler baştacımız dedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:49 Paylaş Çarşamba 19:49 loading....11/27 1+1+2+7 ile topla etti mi sana yine 11 11 ters çevir oldu mu sana LL Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 06:50 Yazar Paylaş Cuma 06:50 Koray Demir yazdı: Filo değil ancak tim olur. 25 tane var bizde. Egea sayısıda bunun 2-3 katı vardır. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 09:11 Paylaş Cuma 09:11 Çok gereksiz maliyet. Motor versinler size Motomobil 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 10:45 Yazar Paylaş Cuma 10:45 Ümit Türk yazdı: Çok gereksiz maliyet. Motor versinler size Motomobil Arabanın bagajına sığmadığı için arka koltuklarla dahil teknik ekipman dolu motorsikletle nasıl taşıyacağız bunları Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 10:56 Paylaş Cuma 10:56 Ali Darbaz yazdı: Arabanın bagajına sığmadığı için arka koltuklarla dahil teknik ekipman dolu motorsikletle nasıl taşıyacağız bunları Ekipman dediğiniz nedir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:01 Paylaş Cuma 11:01 Ali Darbaz yazdı: Arabanın bagajına sığmadığı için arka koltuklarla dahil teknik ekipman dolu motorsikletle nasıl taşıyacağız bunları elalem dünyayı geziyor 1 motör ile Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 12:26 Paylaş Cuma 12:26 Mehmet Göktürk yazdı: Ali konu baydı eskiyor. yenilikler bulman gerek. Elektrikli versinler şirketten, bayağı detay olur. Mehmet Göktürk yazdı: Savunma sanayiinden devam Yunan ve Rus Siteleri... Ümit Türk yazdı: Arabanı değiştirsinler Sana kapalı kasa doblo vereceklerdi noldu o iş. Elektrikli olursa hypermile işine geri döner. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 13:03 Paylaş Cuma 13:03 Çağlar Bayur yazdı: elalem O, elalem miydi? Oysa ki, her zaman içimizden biri gibi davrandı. Biraz fazla yaşlıydı başka da bir kusuru yoktu . 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 14:05 Yazar Paylaş Cuma 14:05 (düzenlendi) Ben bu arabanın geri vites kamerasını on kullanımda sadece üçünde aktif kullanabiliyorum çünkü durum bu her seferinde durum bu Arabaya neredeyse her inip binmede silmek gerekiyor Cuma 14:05 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts