İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

Arabaya neredeyse her inip binmede silmek gerekiyor

E sil sen de. Onu da mı araba yapsın?

Ama elinde kalmasın :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kamera yıkama özelliği yok mu?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Kamera yıkama özelliği yok mu?

Bir VW değil :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ümit Türk yazdı:

Çok gereksiz maliyet.

Motor versinler size

Motomobil

Bu daha mantıklı.. 

IMG_20220430_142507_508.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu daha mantıklı.. 

IMG_20220430_142507_508.jpg

Hyperin dibi....

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Railwoll r10

image.png.2b8b97d3b827b1a97458934b65bd8abb.png

image.jpeg.57c0ac0c6efa00340c3ffc80ab709dd9.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Filodaki yakıt tüketim rekoru bu ay da bende

IMG_6393.jpeg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Filodaki yakıt tüketim rekoru 

bakış açısına bağlı, ortalama tüketim mi? toplam tüketim mi?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

bakış açısına bağlı, ortalama tüketim mi? toplam tüketim mi?

Bayağı bayağı kilometrede az yakan benim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bayağı bayağı kilometrede az yakan benim

mali işler şefi olsam en çok km yapan personeli severdim bol iş 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

mali işler şefi olsam en çok km yapan personeli severdim bol iş 

Tek seferde az km ile 100 bin ciroluk iş yapan mı yoksa 5 sefer çok km li 10 bin mi?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Tek seferde az km ile 100 bin ciroluk iş yapan mı yoksa 5 sefer çok km li 10 bin mi?

Biz satıcı değiliz teknisyeniz. :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ben bir teknisyenim ne iş yapıldığı hakkında bir fikrim yok pazarlama departmanının. Mesela geçtiğimiz hafta iş ortağımız teknik servis hizmetini vermemiz koşulu ile bir kamu iştirakine 10.000 adet PC satmış. Şimdi bu satışın primi kime yazılacak mesela bana yazılmayacak

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Ali Darbaz yazdı:

İlk test sürüşünde egeadan çok yaktı. 4.2 litre ile eve geldim

IMG_4545.jpeg

Maalesef filo olarak Egea 1.3 Multijetlerin üretimi durmuş. 1.4 benzinli almak yerine radikal bir kararla bunu tercih ettik. Benim için hava hoş ben çok memnunum

Benzinli rodajı bitmemiş bir araçta 4.4 litre tüketim yakalamak büyük başarı. Sürüş bilgisinde ortalama hız detayı yok kabaca hesapladığımda 77 km ortalama hız buldum.

4.4 litre nerdeyse dizel arabalar ile aynı, hatta çoğu dizel araba bundan da fazla yakabiliyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

yarın şirketi kapatacaksak tek seferlik, şanımız yürüsün piayasada her yerdeyiz diyeceksek çok lu. bakış açısına bağlı. teknisyen sahada olsun eli dolu olsun yoksa çok dedikodu yapar şirkette kalırsa

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
ibrahim Tiryaki yazdı:

Benzinli rodajı bitmemiş bir araçta 4.4 litre tüketim yakalamak büyük başarı. Sürüş bilgisinde ortalama hız detayı yok kabaca hesapladığımda 77 km ortalama hız buldum.

4.4 litre nerdeyse dizel arabalar ile aynı, hatta çoğu dizel araba bundan da fazla yakabiliyor. 

Bugün şileye direksiyon kırıdım :D. Arabanın eco modunu kullandım. Eko modunda gaz pedalı tepkileri düşüyor ve frene basınca vites düşürmekte nazlanıyor. 

AP1GczO5u8V6H5mFCsNH2Elspkne3r9LK-P2dAyp

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bugün şileye direksiyon kırıdım :D. Arabanın eco modunu kullandım. Eko modunda gaz pedalı tepkileri düşüyor ve frene basınca vites düşürmekte nazlanıyor. 

etli taze zeytinyağlı fasulya sarması gördün mü hiç 

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Ali Darbaz yazdı:

Hay maşallah, benzinliye dizel gibi yaktıran adam :) Bende aynı motora sahip hyundai bayon aldım, göstergemiz birebir aynı, bende şuan en düşük 4.4 litre gördüm. Otobanda hız sabitleme yapıp 100 km hıza bir test yapacağım müsait zamanda bakalım senin rekoru kırabilecek miyiz? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
ibrahim Tiryaki yazdı:

Hay maşallah, benzinliye dizel gibi yaktıran adam :) Bende aynı motora sahip hyundai bayon aldım, göstergemiz birebir aynı, bende şuan en düşük 4.4 litre gördüm. Otobanda hız sabitleme yapıp 100 km hıza bir test yapacağım müsait zamanda bakalım senin rekoru kırabilecek miyiz? 

85 ile git görürsün lastik havası iyiyse

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Mehmet Göktürk yazdı:

85 ile git görürsün lastik havası iyiyse

Hocam 110 km hızla denedim 4.6 litre gördüm. Bu arabaya fazla yakıyor diyordu millet neresi fazla yakıyor anlamadım, bu arada arabayı alalı bir hafta oldu henüz 400 km de. Rodaj sürecinde. Bundan önce dizel egea cross vardı sıfır almıştım yine 2500 km tüm sürüşlerim ortalamam 5.2-5.3 litre idi. 

Bayonda şuan tüm sürüşlerin ortalaması 5.6 litre (400 km'nin) 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
ibrahim Tiryaki yazdı:

Hocam 110 km hızla denedim 4.6 litre gördüm. Bu arabaya fazla yakıyor diyordu millet neresi fazla yakıyor anlamadım, bu arada arabayı alalı bir hafta oldu henüz 400 km de. Rodaj sürecinde. Bundan önce dizel egea cross vardı sıfır almıştım yine 2500 km tüm sürüşlerim ortalamam 5.2-5.3 litre idi. 

Bayonda şuan tüm sürüşlerin ortalaması 5.6 litre (400 km'nin) 

1.4 olanları yakıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

10000 km olunca şanzımanla ilgili acı gerceği paylaşıcam.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

10000 km olunca şanzımanla ilgili acı gerceği paylaşıcam.

20 sayfa konu 100 Koreli yorumu 1000 Rus forum alıntısı 10 bin yapay zeka analizi 500 bin paragraf 1 milyon fotoğraf olmadan paylaşırsan memnun olurum. Diğer türlü anlamam biraz vakit alıyor :)

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Metin Akbal yazdı:

20 sayfa konu 100 Koreli yorumu 1000 Rus forum alıntısı 10 bin yapay zeka analizi 500 bin paragraf 1 milyon fotoğraf olmadan paylaşırsan memnun olurum. Diğer türlü anlamam biraz vakit alıyor :)

:exc1:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Onu ayrı bir konu açacağım zaten

IMG_20260129_145856.jpg

IMG_20260129_145845.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...