Tamer Topaç Cuma 14:53 Paylaş Cuma 14:53 Ali Darbaz yazdı: Arabaya neredeyse her inip binmede silmek gerekiyor E sil sen de. Onu da mı araba yapsın? Ama elinde kalmasın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 07:06 Paylaş Cumartesi 07:06 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kamera yıkama özelliği yok mu? Bir VW değil 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 08:45 Paylaş Cumartesi 08:45 Ümit Türk yazdı: Çok gereksiz maliyet. Motor versinler size Motomobil Bu daha mantıklı.. 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 10:49 Paylaş Cumartesi 10:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu daha mantıklı.. Hyperin dibi.... 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Filodaki yakıt tüketim rekoru bu ay da bende Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Filodaki yakıt tüketim rekoru bakış açısına bağlı, ortalama tüketim mi? toplam tüketim mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, ortalama tüketim mi? toplam tüketim mi? Bayağı bayağı kilometrede az yakan benim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bayağı bayağı kilometrede az yakan benim mali işler şefi olsam en çok km yapan personeli severdim bol iş Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: mali işler şefi olsam en çok km yapan personeli severdim bol iş Tek seferde az km ile 100 bin ciroluk iş yapan mı yoksa 5 sefer çok km li 10 bin mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts