Tamer Topaç Cuma 14:53 Paylaş Cuma 14:53 Ali Darbaz yazdı: Arabaya neredeyse her inip binmede silmek gerekiyor E sil sen de. Onu da mı araba yapsın? Ama elinde kalmasın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 07:06 Paylaş Cumartesi 07:06 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kamera yıkama özelliği yok mu? Bir VW değil 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 08:45 Paylaş Cumartesi 08:45 Ümit Türk yazdı: Çok gereksiz maliyet. Motor versinler size Motomobil Bu daha mantıklı.. 2 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 10:49 Paylaş Cumartesi 10:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu daha mantıklı.. Hyperin dibi.... 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Filodaki yakıt tüketim rekoru bu ay da bende Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Filodaki yakıt tüketim rekoru bakış açısına bağlı, ortalama tüketim mi? toplam tüketim mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, ortalama tüketim mi? toplam tüketim mi? Bayağı bayağı kilometrede az yakan benim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bayağı bayağı kilometrede az yakan benim mali işler şefi olsam en çok km yapan personeli severdim bol iş Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mali işler şefi olsam en çok km yapan personeli severdim bol iş Tek seferde az km ile 100 bin ciroluk iş yapan mı yoksa 5 sefer çok km li 10 bin mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: Tek seferde az km ile 100 bin ciroluk iş yapan mı yoksa 5 sefer çok km li 10 bin mi? Biz satıcı değiliz teknisyeniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts