İçeriğe Yönlendir

İş arkadaşım Fünf : 2025 Hyundai i20 1.0 T-GDI DCT

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)
Koray Demir yazdı:

Eski Fiesta yok mu?

O fiestalar olmasaydı halen bekardım. Başımı yaktı fiestalar : D

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Sizde Connect mi vardı bir de yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Sizde Connect mi vardı bir de yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

2010 yılında alıp 2013 de ev alırken satmak zorunda kaldım

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Evet kadıköy bieksperden aldığın egeayı iade ettiğin 12,30 civarı çayını yudumlayarak teslim almayı beklediğin ve eşyalarını taşımayı çalıştığın i20 yi aldın. Hayırlı olsun. Başımızın belası İ20, (seninle alakası yok) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Evet kadıköy bieksperden aldığın egeayı iade ettiğin 12,30 civarı çayını yudumlayarak teslim almayı beklediğin ve eşyalarını taşımayı çalıştığın i20 yi aldın. Hayırlı olsun. Başımızın belası İ20, (seninle alakası yok) 

Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Madem oradaydın niye hiç yanıma yanaşıp abim nasılsın iyi misin Bir ihtiyacın var mı diye sormadın

Çünkü 1 e kadar yetiştirmem gereken bir montaj işim vardı. Zamanla yarışıyordum 1de kapatıyorlardı Yoksa gelirdim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ümit Türk yazdı:

Çünkü 1 e kadar yetiştirmem gereken bir montaj işim vardı. Zamanla yarışıyordum 1de kapatıyorlardı Yoksa gelirdim.

Kolay gelsin. Clio üretimi durmuş bizde mecbur i20 aldık. Bunların takip cihazları takılı sanırım 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Kolay gelsin. Clio üretimi durmuş bizde mecbur i20 aldık. Bunların takip cihazları takılı sanırım 

takılı olmayan araç teslim edilmez. kanunen yasak. artık c4x basıyorlar egeada durdu. ama i20 lere denk gelmek istemiyorum. montaj için sığamıyorum :) 

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...