Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tatilde fırsat bu fırsat deyip bursaya gittik. Uludağa çıktık dolaştık, dönüşte 6-7 km iniş sonrası baktık yolda 3 araç durmuş, ağaçların arasında birşeye bakıp fotoğraf çekiyorlar. Bizde durduk baktık Tilki gelmiş yol kenarına şaşkın şaşkın bakıyor. hadi biz de foto çekelim diye durdum. arabadan inmemle keskin bir balata kokusu duydum. Ön tekerleğe doğru yaklaştım ki benim arabadan geliyor koku. Fren balatalarını yeni değişmiştim 10 gün kader evvel. Fren hissiyatında anormallik yoktu hiç. sonrasında vitesi manuele alıp 2-3. Viteslerle indim merkeze. Dağa çıkarkenki hızla inmek gerektiğini öğrenmiş oldum yaşayıp. @Ersen Tapan sağolsun otelin dibinde bir oto servise yönlendirdi beni . Kontrol edildi frenler bir anormallik olmadığo tespit edildi. Tilki için durmayıp hızla inişe devam etsem belki bir sakatlık çıkabilirdi Allah korudu. 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Manuel vites modunda inilir rampa aşağı. Tilki yenir mi? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bende kartepeden inerken bi takım balata yakmıştım o gün bugündür hep manuelde iniyorum mümkün mertebe frene basmadan. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce balata kokusu ne de güzeldir cvt'lerde L modu var ama fazla yavaşlatıyor çok kullanınca da fazla ısınabiliyor manuel vites sen ne güzel bi şeysin 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Tilki yenir mi? Sorana göre değişir, yenebilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Geçmiş olsun Avukat bey, Bu arada tilki çok güzelmiş. Kuyruğuna bayıldım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Servet Aydın yazdı: Manuel vites modunda inilir rampa aşağı. Tilki yenir mi? çinlilere sormak lazım Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Karavan arkada takılı iken inişlerde ve çıkışlarda manuel kullanıyordum. Bildiğimden değil, korkumdan Boşuna değilmiş demek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts