İçeriğe Yönlendir

Otomatik Vites Araçla Uzun Rampa İnişi

Cem Işık

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

oto şanzımana bak hele, yokuş indiğini anlamayıp habire vites büyüten oto şanzımanmı olurmuş, yok L modu yok manuele al ohooo, cık cık :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

avukatım geçmiş olsun. 

yeni balata manuel vites araçta da aynı sıkıntıyı yaratıyor. balatanın kalitesi ile de alakalı bir durum.

samsun çakallı rampasından inerken xsara ile başıma geldi yola çıkmadan balataları yeni değişmiştim. 

çakallıdan sallandım samsuna inene kadar bir koku anlatamam, samsunda sanayiye girdim söktük balataları yüzey çam gibi olmuş sert ve koku yapan balata imiş markayı hatırlamıyorum. değiştim sonrası devam ettim yola sonrası trabzon, rize, artvin yaylalar dahil olmak üzere ne kadar çıkması zor dik rampa varsa çıktım, indim hiç sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Satıldı olacak tı :D. Abi en kötü egt5 dizel kombinasyonu idi . Dizel motor devirsiz olunca difransiyel final drive yüksek oran koymuşlar buda split yapmayı seven aktuatörün en sevmediği hareketti. Satman iyi olmuş.

Arabaları kendi haline bırak :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Sani Gerşon yazdı:

Hibrit aracımda B modu candır.

Ayrıca rejenerasyon yüzünden frenleri zaten minimum kullanıyorum. Müthiş bi şey.

İşte biz de rejenerasyon yaparak iniyoruz. Hem bedava iniyoruz, hem de şarj ve km kazanıyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...