Gültekin Cangul 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhabalar, aracım 2019 Focus 1.5 Ti-Vct Otomatik LPG Titanium. 1.5 yıl önce 60.000 Km. bakımı yaptırdıktan bir hafta sonra sarı motor ıkaz ışığı yandı ve düşük yağ basıncı uyarısı verdi, hareket ettiğimde motor gücü yarı yarıya düştü. Durup tekrar çalıştırdığımda ikaz ışığı yanmaya devam etmesine rağmen düşük yağ basınç uyarısı kayboldu ve birşey yokmuş gibi yoluma devam ettim. Servise götürdüğümde yanlış yağ koyduklarını söyleyerek, olması gereken (5W-20) yağı koyduklarını, yağ müşürü ve karteri temizlediklerini söylediler. Ancak sorun devam etti. Şu anda araç 80.000 km de ve halen sorun devam etmekte. Şu ana kadar yapılanlar; 1- Karter ve yağ müşürü temizlendi. (2 defa) 2- Toplamda 4 defa yağ ve filtre değiştirildi. 3- Sorun olmadığı halde yeni yağ pompası takıldı. 4- Beyin yeni program atıldı. 5- Geçen hafta 80.000 km bakımında triger seti değiştirildi, yağ ve filtre yine değiştirildi. İkaz ışığı yine yanıyor ve genelde ayda bir defa yağ basınç uyarısı veriyor. Tekrar çalıştırıldığında sorun kalmıyor ancak ikaz ışığı devamlı yanıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Başka bir servise gösterdiniz mi servis tüm tuşlara basmış Yorum bağlantısı
Gültekin Cangul 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Son 1.5 yılda 3 farklı serviste baktırdım . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Obd takıp arıza anındaki verileri takip ederdim Yorum bağlantısı
Çözüm Oğuzkan Işık 4 saat önce Çözüm Paylaş 4 saat önce Allah'ın bir kulu da yağ müşürünü değiştirmeyi denememiş 2 Yorum bağlantısı
Gültekin Cangul 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Haklısın kardeşim. Bu hafta sonu onu deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gültekin Cangul yazdı: Haklısın kardeşim. Bu hafta sonu onu deneyeceğim. Sözüm ustalar içindi bu arada Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sözüm ustalar içindi bu arada E doğrudan arızayı giderseler nasıl para kazanacaklar? Taş mı yesinler? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts