İçeriğe Yönlendir

Motosiklet Eğitmenleri Platformu

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Muhittin Kaplan

Yaklaşık 1 yıldır süren, toplantılar ve kararlar neticesinde kurulan Motosiklet Eğitmenleri Platformu.

www.turmep.com.tr

IMG-20251027-WA0037.jpg.534c7602674dc8b6bb99fd509bb4468b.jpg

IMG-20251027-WA0036.jpg.b2813ec64b2100ba54b654e0aa504820.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Ülkede hiç bir şeyde olmadığı gibi bu konuda da birlik yok.

Birinin A dediğine diğeri B diyebiliyor. Kavram karmaşaları da cabası.

Umarım muvaffak olunur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Hayırlısı olsun.
Rider eğitimi mi, eğitmen eğitimi mi?
Hangi illerde faaliyet gösterecek siniz?
Akredite olduğunuz herhangi bir kulüp var mı?

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Emin Önal yazdı:

Birinin A dediğine diğeri B diyebiliyor.

Kendi aralarında savaş halindeler. Kurallara uyan sürücüler ve her şeyi hiçe sayanlar. 

İnstada kırmızı kulak adında bir kullanıcı var. Videolarla güzel dile getiriyor.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)
Emin Önal yazdı:

Ülkede hiç bir şeyde olmadığı gibi bu konuda da birlik yok.

Birinin A dediğine diğeri B diyebiliyor. Kavram karmaşaları da cabası.

Umarım muvaffak olunur.

Amaç bu dağınıklığı önlemek

Hayrettin Bahadir yazdı:

Hayırlısı olsun.
Rider eğitimi mi, eğitmen eğitimi mi?
Hangi illerde faaliyet gösterecek siniz?
Akredite olduğunuz herhangi bir kulüp var mı?

Hocam eğitmen eğitimi ve sürücü eğitimi. Herhangi bir motosiklet  kulüp dernek bağlantısı yok.

Tamer Topaç yazdı:

Kendi aralarında savaş halindeler. Kurallara uyan sürücüler ve her şeyi hiçe sayanlar. 

İnstada kırmızı kulak adında bir kullanıcı var. Videolarla güzel dile getiriyor.

Eğitim alan biri ile almayan farkı. Kendini bilen ile apaçi...

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Muhittin Kaplan yazdı:

Eğitim alan biri ile almayan farkı. Kendini bilen ile apaçi...

Çok ucu açık bir genelleme değil mi? Mesela ben hiç sürüş eğitimi almadım, ama kurallara uydum, olması gerektiği gibi giyindim. Motorumun ekipmanları tam ve orjinaldi falan. 

Bu durumda o dönem R1100RT kullanan ve full ekipman binen ben eğitim almadığım için apaçi oluyorum da eğitim alıp caddede teker ve stoppie deneyen susturucusuz 600RR sürücüsü arkadaşım apaçi olmuyor, bunu mu anlamalıyım?

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Bütün iyi dileklerim sizlerle. Ancak sabaha kadar motorsiklet eğitimi alsan da birisi gelip seni canından edebiliyor. Motorsikletin güvenliği, motorsikletten ziyade genel trafik adabı ile daha çok alakalı ve bu konuda yapılacak hiçbir şey yok. Bunu birinci elden tecrübe ettim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun 👏. Ücretler konusunda da çalışmalar yapıldı mı?🤔

Fren 2 parmakla mı 4 parmakla mı yapılır? 🫣😎

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Murat Sahın yazdı:

Çok ucu açık bir genelleme değil mi? Mesela ben hiç sürüş eğitimi almadım, ama kurallara uydum, olması gerektiği gibi giyindim. Motorumun ekipmanları tam ve orjinaldi falan. 

Bu durumda o dönem R1100RT kullanan ve full ekipman binen ben eğitim almadığım için apaçi oluyorum da eğitim alıp caddede teker ve stoppie deneyen susturucusuz 600RR sürücüsü arkadaşım apaçi olmuyor, bunu mu anlamalıyım?

Murat Bey, bence Muhittin Bey egitim alan derken sizin gibi kendi kendini egiten, okudugu kurallara/kanunlara uyan, akilli kisileri de bilhassa kastetmistir.

Ayrica egitim cahilligi alir; ancak esseklik baki kalir; tam sizin verdiginiz ornektekiler gibi, degil mi? :-) 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Gökhan Tuna yazdı:

Murat Bey, bence Muhittin Bey egitim alan derken sizin gibi kendi kendini egiten, okudugu kurallara/kanunlara uyan, akilli kisileri de bilhassa kastetmistir.

Ayrica egitim cahilligi alir; ancak esseklik baki kalir; tam sizin verdiginiz ornektekiler gibi, degil mi? :-) 

Ben Muhittin Bey'in niyetinin halis olduğunun farkındayım ama işte genelleme temelden yanlış anlaşılmaya müsait. :) 

Aksini düşünsem cevap yazmazdım zaten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...