Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce cep telefonu seçimi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, elma alınacak ise basit 3000 usd ver geç. android cephesinde ise seçenek çok. Bu ay 20-35bin Tl bandında birçok marka incelerken, aynı zamanda 1960 lardan kalma slyatları pc ye geçirme projemi yürütürken gerip bir aydınlanma yaşadım. 2025 güncel telefonlarda kamera ve fotoğraf düzenlemede ucuz modellerde işlemci yetmediği için kırpılmış özellikleri anlatıyorlar yutub pazarlamacıları , piller 6000mAh diye övgüler alan pahalı cihazlar öne çıkartılıyor falan. fotoğraf işlerken AI özelliklerinini birkaçı sonradan paralı olması konuşuluyorken, bizde çekmecede bekleyen GM22plus ı çıkardım, zamanın ucuz, kendi markası için de bile orta özelikte bir telefonu idi. Biz çok beğenerek kullandık,yerli milli üretimi olan bir telefon. düşürdük ekranı kırdık, 1.5 saatte çok ucuza orjinal ekranı Gm yetkili servisinde taktırmıştım. şu an 2000 TL ye satsan kimsenin almayacağı bu telefonun bataryası 6000mAh, foto çekim de foto işleme özellikleri 30 binlik samsungtan fazla, elmanın zaten kat kat üstünde, ekran çözünürlüğü 2025 birçok telefondan da iyi. sonuç: her yeni cihaz eskisinden daha çok işe yarayacak olmayabiliyor, şu an bu cihaz, benim tasarladığım arkadan led aydınlatmalı kutu içinde 10 cm uzaklıktan 1960 larda çekilmiş slaylardan fotolar çekip usb-c bağlantısı ile pc ye hızııca aktarım sağlamakta. AI ile foto geliştirmeleri de yaparak çok iyi sonuçlar elde etmekte. üstelik 2022 yılında çıkmış bir cihaz bu. vesile ile slaytan pc ye foto aktarımı için çinliler birşeyler yapmamış, kendimiz yapmak zorunda kaldık, bir ara çizim yapan birini bulursam kutusunun stl dosyasını da yapacağım seri imalata bile geçilebilir. telefon özellikleri için: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/general-mobile-gm-22-plus.html 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cep telefonu seçimi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, elma alınacak ise basit 3000 usd ver geç. android cephesinde ise seçenek çok. Bu ay 20-35bin Tl bandında birçok marka incelerken, aynı zamanda 1960 lardan kalma slyatları pc ye geçirme projemi yürütürken gerip bir aydınlanma yaşadım. 2025 güncel telefonlarda kamera ve fotoğraf düzenlemede ucuz modellerde işlemci yetmediği için kırpılmış özellikleri anlatıyorlar yutub pazarlamacıları , piller 6000mAh diye övgüler alan pahalı cihazlar öne çıkartılıyor falan. fotoğraf işlerken AI özelliklerinini birkaçı sonradan paralı olması konuşuluyorken, bizde çekmecede bekleyen GM22plus ı çıkardım, zamanın ucuz, kendi markası için de bile orta özelikte bir telefonu idi. Biz çok beğenerek kullandık,yerli milli üretimi olan bir telefon. düşürdük ekranı kırdık, 1.5 saatte çok ucuza orjinal ekranı Gm yetkili servisinde taktırmıştım. şu an 2000 TL ye satsan kimsenin almayacağı bu telefonun bataryası 6000mAh, foto çekim de foto işleme özellikleri 30 binlik samsungtan fazla, elmanın zaten kat kat üstünde, ekran çözünürlüğü 2025 birçok telefondan da iyi. sonuç: her yeni cihaz eskisinden daha çok işe yarayacak olmayabiliyor, şu an bu cihaz, benim tasarladığım arkadan led aydınlatmalı kutu içinde 10 cm uzaklıktan 1960 larda çekilmiş slaylardan fotolar çekip usb-c bağlantısı ile pc ye hızııca aktarım sağlamakta. AI ile foto geliştirmeleri de yaparak çok iyi sonuçlar elde etmekte. üstelik 2022 yılında çıkmış bir cihaz bu. vesile ile slaytan pc ye foto aktarımı için çinliler birşeyler yapmamış, kendimiz yapmak zorunda kaldık, bir ara çizim yapan birini bulursam kutusunun stl dosyasını da yapacağım seri imalata bile geçilebilir. telefon özellikleri için: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/general-mobile-gm-22-plus.html lazım abime gönder çizelim. ben sana 3 boyutlu çizerim ama yazıcı için bilmem nasıl çevirirsin 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: , şu an bu cihaz, benim tasarladığım arkadan led aydınlatmalı kutu içinde 10 cm uzaklıktan 1960 larda çekilmiş slaylardan fotolar çekip usb-c bağlantısı ile pc ye hızııca aktarım sağlamakta. AI ile foto geliştirmeleri de yaparak çok iyi sonuçlar elde etmekte. üstelik 2022 yılında çıkmış bir cihaz bu. Caglar Abi bu tasariminin fotosunu da paylasir misin, gozumuzun onunde canlansin :-) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Gökhan Tuna yazdı: bu tasariminin fotosunu 1 adet batarya karton kutusu 1 adet a4 kağıt, 20 cm kağıt bant. maket bıçağı+makas gecekondu gibi Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 saat önce Paylaş 3 saat önce O zaman soyle bi sey hayal ettirdim yapay zekaya :-), ama ilk deneme ve bazi seyleri mabadindan anladi muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce biraz ters olmuş ama temelde böyle şeyler yapılıyor, bundaki sorun her telefon yazılımı farklı, fazla yaklaşırsa makro merceği devreye sokuyor o da berabet bir görüntü çıkartıyor, az uzakl olsa geniş açı devreye giriyor kenarlar bükülüyor, uzunca zamandır denemlere yapıyorum ara sıra. ulaştığım en makul yöntem normal merceği kullanmak için blr uzaklıkta olup zoom ile yakınlaştırıyorum ve yan çekim yapıp sonra program ile dik çeviriyorum. led ışığında renk kaybı da oluyor, onu da iyileştimre ile gideriyorum, gün ışığı led çok bozuyor onu kullanmadım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts