Serhat Metinel 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Serhat Metinel yazdı: Arkadaşlar aracımda baskı balata volant değişti. 1lt şanzuman yağı konmuş aklımda olanlar. Şimdi vitesim sert oldu. Bu normal mi boşta bile sallanmıyor. Bir de aracın vites dişlilerine falan bakmışlar mıdır, sanki 2. vitese atarken zor geçiyor. Debriyajım bittiğinde 2. vitese zor atmış ve öylece kilometrelerce gitmiştim. (psikolojik mi acaba) Erdeğer yetkili serviste bakımı yapılmıştı. Biraz güvenim sarsıldı açıkçası şöyle: 1 eylülde debriyaj üst merkez değişiyor. 2 ay sonra sorun baskı balata volant vb diyorlar. Bu arıza 2 ayda mı oluştu diyorum olabilir zamanla diyorlar bana saçma geldi. bence 1 eylülde de baskı balata volan vb arızalar vardı anlamadılar ya da bakmadılar.. İşlemden sonra faturadan bazı şeyler anlaşılmıyor. Telefonla aradım şanzuman yağı değişti mı aracımın ben pek anlamadım faturadan dedim servis danışmanı bayan evet abi 3, 4 litre şanzuman yağı koyduk dedi. Baktım faturada w ile başlayan cümle şanzuman yağıdır dedi. Baktım 1 lt diyor. o yüzden de güvenim sarsıldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts