Serhat Metinel 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Serhat Metinel yazdı: Arkadaşlar aracımda baskı balata volant değişti. 1lt şanzuman yağı konmuş aklımda olanlar. Şimdi vitesim sert oldu. Bu normal mi boşta bile sallanmıyor. Bir de aracın vites dişlilerine falan bakmışlar mıdır, sanki 2. vitese atarken zor geçiyor. Debriyajım bittiğinde 2. vitese zor atmış ve öylece kilometrelerce gitmiştim. (psikolojik mi acaba) Erdeğer yetkili serviste bakımı yapılmıştı. Biraz güvenim sarsıldı açıkçası şöyle: 1 eylülde debriyaj üst merkez değişiyor. 2 ay sonra sorun baskı balata volant vb diyorlar. Bu arıza 2 ayda mı oluştu diyorum olabilir zamanla diyorlar bana saçma geldi. bence 1 eylülde de baskı balata volan vb arızalar vardı anlamadılar ya da bakmadılar.. İşlemden sonra faturadan bazı şeyler anlaşılmıyor. Telefonla aradım şanzuman yağı değişti mı aracımın ben pek anlamadım faturadan dedim servis danışmanı bayan evet abi 3, 4 litre şanzuman yağı koyduk dedi. Baktım faturada w ile başlayan cümle şanzuman yağıdır dedi. Baktım 1 lt diyor. o yüzden de güvenim sarsıldı. Yorum bağlantısı
Serhat Metinel 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Serhat Metinel yazdı: İşlemden sonra faturadan bazı şeyler anlaşılmıyor. Telefonla aradım şanzuman yağı değişti mı aracımın ben pek anlamadım faturadan dedim servis danışmanı bayan evet abi 3, 4 litre şanzuman yağı koyduk dedi. Baktım faturada w ile başlayan cümle şanzuman yağıdır dedi. Baktım 1 lt diyor. o yüzden de güvenim sarsıldı. bazen paket halinde yazılır faturda 1 birim olabilir? fiyat ne yazılmış yağ için? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Son datca seyehatimde önümüzde karavan çeken bir arkadaş vardı. Yol darlığından onu sollayana kadar çok zaman harcadık. İşte o an anladımki, benim gibi uzun yol seven, dağ yollarında virajları kesen birinin arkada karavanla seyehat etmesi hiç mantıklı birşey değil. Kaliteli bir datça otelinin günlüğü 5500 tl, airbnb evleri 4500 tl. O gün o karavanı çeken adamı empati ile izledim. karavan yük etmeye gerek olmadığını birde onun parkı jandarması derken içerde bişiylerin kırılması endişesi olmadan yollarda sadece önüne bakarak seyehat etmenin büyük bir nimet olduğunu düşündüm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Ali Darbaz yazdı: onu sollayana kadar çok zaman harcadık işte karavanlı ve karansız yaşam farkı Ali Darbaz yazdı: içerde bişiylerin kırılması endişesi bu da diğer karavanlı ve karavansız yaşam farkı Yorum bağlantısı
Recommended Posts