Ahmet Kiriş Cuma 20:04 Paylaş Cuma 20:04 2013 c max Sony ses sistemi, aracı stop edince kapanmıyor. Muhtemel açık unutsam aküyü bitirir. Çözümü bilen, fikri olan yoruma lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Cuma 20:13 Paylaş Cuma 20:13 (düzenlendi) Araçtan inip kapıyı kapatınca kapanmıyor öyle mi? Tesisatta sıkıntı yoksa ayarlara bakın.Hem teyp menüsünden hem de forscan ile teyp modülünden inceleme yapın. Cuma 20:14 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen şahin Cuma 20:45 Paylaş Cuma 20:45 Yeni arabalarda görmüştüm arabayı stop ediyosun kontağı çıkarıyorsun taaki şoför kapısını açıncaya kadar teyp çalışmaya devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 06:20 Paylaş Dün saat 06:20 Kapıyı açınca kapanması lazım. Stop edince çalışmaya devam eder, ta ki kapıyı açana kadar. Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 19:57 Paylaş Dün saat 19:57 zamanında benim hyundaide olmuştu. arabayı kitliyordum teyp hala çalıyordu elimle kapatmasam aküyü söküp takınca normale dönmüştü. çözüm olurmu bilmem ama denemek lazım tam resetlenmesi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts