Ahmet Kiriş 31 Ekim Paylaş 31 Ekim 2013 c max Sony ses sistemi, aracı stop edince kapanmıyor. Muhtemel açık unutsam aküyü bitirir. Çözümü bilen, fikri olan yoruma lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 31 Ekim Paylaş 31 Ekim (düzenlendi) Araçtan inip kapıyı kapatınca kapanmıyor öyle mi? Tesisatta sıkıntı yoksa ayarlara bakın.Hem teyp menüsünden hem de forscan ile teyp modülünden inceleme yapın. 31 Ekim tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen şahin 31 Ekim Paylaş 31 Ekim Yeni arabalarda görmüştüm arabayı stop ediyosun kontağı çıkarıyorsun taaki şoför kapısını açıncaya kadar teyp çalışmaya devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Kapıyı açınca kapanması lazım. Stop edince çalışmaya devam eder, ta ki kapıyı açana kadar. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Kasım Paylaş 1 Kasım zamanında benim hyundaide olmuştu. arabayı kitliyordum teyp hala çalıyordu elimle kapatmasam aküyü söküp takınca normale dönmüştü. çözüm olurmu bilmem ama denemek lazım tam resetlenmesi için 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Kapıyı açınca kapanması lazım. Stop edince çalışmaya devam eder, ta ki kapıyı açana kadar. Kapıyı açıyorum, aşağı inip kapatıyorum, aracı kilitleyip uzaklaşıyorum yine aynı. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Kapıyı açıyorum, aşağı inip kapatıyorum, aracı kilitleyip uzaklaşıyorum yine aynı. Normal değil bu durum. Sizin için video da çekmiştim ama yüklenmiyor foruma. Stop edip kapıyı açınca multimedya kapanıyor. Aracı stop edip teybin sigortasını çekip 15-20 dk sonra geri takarak resetlemeyi deneyin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts