Ahmet Kiriş Dün saat 20:04 Paylaş Dün saat 20:04 2013 c max Sony ses sistemi, aracı stop edince kapanmıyor. Muhtemel açık unutsam aküyü bitirir. Çözümü bilen, fikri olan yoruma lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Dün saat 20:13 Paylaş Dün saat 20:13 (düzenlendi) Araçtan inip kapıyı kapatınca kapanmıyor öyle mi? Tesisatta sıkıntı yoksa ayarlara bakın.Hem teyp menüsünden hem de forscan ile teyp modülünden inceleme yapın. Dün saat 20:14 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen şahin Dün saat 20:45 Paylaş Dün saat 20:45 Yeni arabalarda görmüştüm arabayı stop ediyosun kontağı çıkarıyorsun taaki şoför kapısını açıncaya kadar teyp çalışmaya devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Kapıyı açınca kapanması lazım. Stop edince çalışmaya devam eder, ta ki kapıyı açana kadar. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce zamanında benim hyundaide olmuştu. arabayı kitliyordum teyp hala çalıyordu elimle kapatmasam aküyü söküp takınca normale dönmüştü. çözüm olurmu bilmem ama denemek lazım tam resetlenmesi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts