Kerem Vahdet 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Son zamanlarda pizza ve hamburgerlere gelen inanılmaz zamların yanında bir de ürünleri de iyice küçülttüler. 3 ısırık hamburgere 400 500 tl ödemek ve buna rağmen doymamak artık zoruma gidiyor. Pizza hamburger gibi ürünlere fahiş fiyatlar ödemektense Pidem gibi yerlere gidiyorum artık. Hem doyurucu oluyor hem de fiyatları çok ekonomik oluyor. Fastfood zincirlerine gitmeyip fiyatları için onlara tepki göstermemiz gerekiyor ki fiyatları ne yaparsak yapalım herkes bizden yemek zorunda diye düşünmesinler. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ben 2 yıldır boykot ediyorum o zincirleri zaten. Hiç de eksikliğini hissetmedim. Yerel hamburger ve pizza yapan yerlere gittiğimde de çok memnun kalıyorum. Bunlardan bir tanesi Ankara Emek 8. Caddede Hamdullah Suphi Okulunun karşısında mesela Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Valla çok haklısınız. Bununla birlikte AVM lerin yemek katlarında dikkat ederseniz hepsinin önünde kuyruklar uzayıp gidiyor. O yüzden de rahatlar. Toplu bir boykot olsa keşke. Herkes kendine çeki düzen verse. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce boş tabak maliyetini hesaplamalı. restoranlarda böyle yapılır. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce dün mcdonalds da ikili çıtır burger menü aldık çocuklara 150 tl idi ikisi birden. adam bundan para kazanıyor. avm olmayan kendi başına güzel ve yeni bir mekan idi. geçen yaz Akyaka denen kazık ötesi tatil yerinde bir adet (tek) tavuk burgere 255 tl verdim aksine. yani herhalde mekan ve zaman fark ediyor. 255 tl ye mcdonalds burgerine en son turistik biryerde ispanyada denk gelmiştim(5 euro). italyada milanoda bir düzgün restoranda pizzanın tanesi 12.5 euro idi . bir sebepten yer ararken ankarada çayyolunda bir italyan restoranına telefonda fiyat sordum kadın pizzaların 1250 tl olduğunu söyledi(20 euro). hayırlı işleeeer dedim kapattım. bence durum tamamen bu fiyatları kabul eden normalleştiren yada umursamayacak kadar kolay zengin olmuş bir kitle nedeniyle böyle oluyor. zaten bizim semtte ülkenin en yoğun maybach popülasyonu var. yok böyle birşey. durumu değiştirmek için de yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor. elimizde bu fiyalatlardan etkilenmemek için çok güçlü bir silah var, buralarda yememek. Çağlar Bayur yazdı: boş tabak maliyetini hesaplamalı. restoranlarda böyle yapılır. hep boş kalsın inşallah. aspava nın önünde kuyruk beklenir mi ya. sanırsın michelin yıldızı var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: aspava kırmızı çizgim 72 saat gitmişliğim var aspava için Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben yemek sektörünün fahiş fiyatlarını kabul etmiyorum. Yemeğe verdiğim para da çok zoruma gidiyor. 65 gram et ile yapılan 7.5 liralık yarım pide üstüne bir miktar sos ile sunulan iskenderin 465 lira olmasını kabul etmiyorum ben.. Öncec 120 grandı, 100 grama. ordan 85 grama sonra 75 grama düştü et.. şimdi de 65 gram yanılmıyorsam. Esas kabul etmediğim bu kalitesizlik aslında. Bu sebeple yemiyorum. 100 gram da olsa pahalı. Bir öğün yemek asgari ücretin 47'de biri olamaz. 4 kişi basit bir yemeğe oturup 2500 lira hesap ödemek çok abartı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts