Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Pandemi sonrasında bu işin suyunu çıkardılar, linke baktımda eylül 2021 den sonra ne olmuşsa grafik kırılmış, yukarı doğru https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-XU100/?timeframe=ALL burada da bist tüm zamanlara grafiği 2021 eylül sonrası ve önceki 30 yıl ilginç. ne olmuş ben anlamadım. matematik garip bir şey https://tr.tradingeconomics.com/turkey/housing-index konut fiyat endeskine denk geldim.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hamburger yemeyi keserek (dışarıda) denenebilir grafikler düz hale gelecek mi diye bir 5 sene daha beklenebilir Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Büyük şehirde yaşamanın dezavantajları, geçen Batman ve Mardin e yolum düştü , yemek fiyatları ciddi ucuz geldi bana ama normal olan oradaki fiyatlar bence , 400-500 lira pide , hamburger e çok yüksek , ben o fiyata kavurma , içpilav, çorba , salata + ayran yedim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Erhan Doruk yazdı: Batman 682751 / 6928 https://tr.wikipedia.org/wiki/GSYİH'ye_göre_Türkiye_illerinin_listesi farkı var. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Biraz evvel evde 4 hamburger yaptım, 400 gr. kıyma, 4 adet iri hamburger ekmeği, 2 adet salatalık turşusu ev yapımı, 4 adet kıvırcık yaprak, 1 domates, 1 soğan, mayonez, ketçap, 1 adet iri boy patatesten kızartma, 1lt ayran. Maliyeti muhtemelen dışardaki 1 adet gerçek hamburgerden ucuzdur. @Çağlar Bayurev kirası hariç. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Osman Ünal yazdı: 2 adet salatalık turşusu ev yapımı, yazdan pazara gidildi alındı eve getirildi kuruldu,balkonda mekanın m2 si ona ayrıldı maliyetine bakarsak turşu hazır alınsa şu an daha ucuz. dengeler şaştı , biz salça yaptık bir daha yapmam, 1 üip lpg 1299 tl Yorum bağlantısı
Osman Ünal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yazdan pazara gidildi alındı eve getirildi kuruldu,balkonda mekanın m2 si ona ayrıldı maliyetine bakarsak turşu hazır alınsa şu an daha ucuz. dengeler şaştı , biz salça yaptık bir daha yapmam, 1 üip lpg 1299 tl Pazardan alınınır mı ya, bütçe yetmez ona. memlekete gidilir köyden toplanır, turşu basılır, daha sonra ist. seyahatine başlar. Bu senede incir boldu ama şeker pahalıy mış be ya. balkonun kirası çok, 200 m2 çatı arası bedelsiz. Benim doblo almam lazım. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Açıkçası maliyetini pek hesaplamadım ama, evde çocuklarla birlikte pizza ve burger yapmak çok keyifli oluyor. Evde pizza yapmak dışardan daha maliyetli oluyor. Ama tabi ki daha güzel ve sağlıklı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce (düzenlendi) Osman Ünal yazdı: memlekete gidilir 1 lt mazut a 10 kg hazır turşu var bea Osman Ünal yazdı: doblo budurr bağaja mangal semaver neler neler yanı da 2 sub sığar 8 dakika önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts